Sirop Imunicor Kids, 120ml, ND Medhealth

Mama si copilul

In stoc
35,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538217

Siropul Imunicor Kids este un supliment alimentar care are o formula special creata pentru copii, cu actiune imunostimulatoare bazata pe cercetari clinice.

Proprietati:

- EpiCor este un ingredient de noua generatie, studiat clinic, recomandat pentru a sprijini sistemul imunitar si a ameliora simptomele de raceala si gripa in cazul copiilor de peste 3 ani. Profilul complex al biocomponentelor sale include o combinatie unica de polizaharide, proteine si peptide, polifenoli, vitamine, aminoacizi, antioxidanti si beta-glucani.

- Nutra-C TM este o forma biodisponibila a vitaminei C, dezvoltata pentru o mai buna absorbtie si actiune non-acida, blanda, asupra stomacului.

- Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

- Ingredientele produsului asigura un sprijin complet al sistemului imunitar, intr-o suspensie gustoasa, cu aroma de fructe de padure, pentru copii.

Ingrediente active per 5ml: 90 mg EpiCor (Saccharomyces cerevisiae fermentata si uscata printr-un proces unic) si 25 mg Nutra-C (vitamina C biodisponibila).

Mod de utilizare: Copii peste 3 ani - 5ml suspensie pe zi.

Avertizari:

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Forma de prezentare: Sticla de 120ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021