Sirop Imunicor Kids, 120ml, ND Medhealth

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

17,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17538217

Siropul Imunicor Kids este un supliment alimentar care are o formula special creata pentru copii, cu actiune imunostimulatoare bazata pe cercetari clinice.

Proprietati:

- EpiCor este un ingredient de noua generatie, studiat clinic, recomandat pentru a sprijini sistemul imunitar si a ameliora simptomele de raceala si gripa in cazul copiilor de peste 3 ani. Profilul complex al biocomponentelor sale include o combinatie unica de polizaharide, proteine si peptide, polifenoli, vitamine, aminoacizi, antioxidanti si beta-glucani.

- Nutra-C TM este o forma biodisponibila a vitaminei C, dezvoltata pentru o mai buna absorbtie si actiune non-acida, blanda, asupra stomacului.

- Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

- Ingredientele produsului asigura un sprijin complet al sistemului imunitar, intr-o suspensie gustoasa, cu aroma de fructe de padure, pentru copii.

Ingrediente active per 5ml: 90 mg EpiCor (Saccharomyces cerevisiae fermentata si uscata printr-un proces unic) si 25 mg Nutra-C (vitamina C biodisponibila).

Mod de utilizare: Copii peste 3 ani - 5ml suspensie pe zi.

Avertizari:

- A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

- Acest supliment nu este recomandat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Forma de prezentare: Sticla de 120ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021