Suplimente alimentare

Sirop Immunomix pentru copii, 210ml, Aboca

Brand: ABOCA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

41,49 Lei

Pret / FL: 41,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop Immunomix pentru copii, 210ml, Aboca

7504613

ImmunoMix Plus sirop este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de echinacea (Echina2-LMF) si a sucului liofilizat de soc.

Formula este completata de mucilagiile extractului liofilizat de nalba. Sucul de soc si mierea ofera produsului un gust placut, astfel incat sa faca ideala administrarea acestuia la copii.

Eventuala prezenta de particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Beneficii:

  • Efect imunostimulator preventiv si de tratare in faza acuta: in preventie diminueaza numarul de episoade infectioase anuale, in faza acuta diminueaza durata bolii si reduce intensitatea episoadelor individuale;
  • Proprietati benefice asupra activarii si mentinerii sistemului natural de aparare a organismului.

Ingrediente: zahar din trestie de zahar, miere de Salcam, apa, suc concentrat din fructe de soc (Sambucus nigra)* 1620 mg echivalent cu 12,3 g boabe de soc proaspete, aroma naturala de lamaie, mucilagii liofilizate din frunze de nalba (Malva silvestris)* 363 mg, aroma naturala, extract liofilizat multifractionat din radacina de echinacea pallida (Echinacea pallida) (Echina2-LMF)* 120 mg titrat in echinacozide 2% 2403 mcg si titrat in polizaharide (metoda HPLC-SEC) 20% 24030 mcg.

Mod de utilizare: se administreaza de preferinta dimineata, pentru o perioada de cel putin 20 de zile, folosind dozatorul special; doza poate fi crescuta pana la doua administrari pe zi. Poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, infuzii sau sucuri de fructe. Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 zile.

  • Pentru copiii de la 2 la 12 ani se administreaza 0,5 ml pentru fiecare kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi.
  • Pentru copiii peste 12 ani se recomanda 20 ml de produs pe zi.

Atentionari:

  • Pentru utilizarea corecta a produsului in primii ani de viata ai copilului, se recomanda sa se solicite sfatul medicului.
  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare: flacon de 210ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021