Sirop Immunomix pentru copii, 210 g, Aboca

Suplimente alimentare

In stoc

40.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Descriere:

ImmunoMix Plus constituie un suport natural pentru apararea organismului. Sinergia dintre Echina 2-LMF, extractele de soc Negru, Gheara Pisicii şi Nalba asigura o eficacitate crescuta pentru stimularea imunitatii atat in faza acuta, cat şi in faza de prevenţie a imbolnavirilor. Ingredientele atent selecţionate susţin activarea şi intarirea sistemului natural de aparare şi favorizeaza refacerea organismului. 

Indicaţii:

- Adjuvant pentru sprijinirea sistemului natural de aparare a organismului;  

- Cu ingrediente din Agricultura Ecologica, are efect imunostimulator şi de refacere a organismului: in prevenţie diminueaza  numarul de episoade infecţioase anuale, in faza acuta diminueaza durata bolii şi reduce intensitatea episoadelor individuale.  

Ingrediente active: - extract liofilizat multifracţionat din radacina de Echinacea pallida (imunostimulator), suc concentrat din fructe de Soc Negru (inhiba capacitatea virusului de a infecta celulele gazda), mucilagii din frunze de Nalba (imunostimulator); aroma naturala de lamaie si capşuni.

Mod de administrare: 2-12 ani:  0,5 ml pentru fiecare kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi; peste 12 ani: 20 ml/zi, preferabil dimineaţa.

Se recomanda realizarea a minim 3 cure de cate 20 zile cu 10 zile pauza. in faza acuta, se recomanda dublarea dozei prin 2 administrari pe zi, dimineaţa şi seara.

Prezentare: flacon 210 ml