Mama si copilul

Sirop EqiApetit Junior, 150 ml, Eqigeno

Brand: EQIGENO

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

31,99 Lei

Pret / FL: 31,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop EqiApetit Junior, 150 ml, Eqigeno

7523397

Eqi Apetit Junior sirop pentru pofta de mancare si digestie sanatoasa. Actiune tripla: cresterea apetitului, digestie echilibrata, tonifiere si vitalizare ,este o formula complexa, inovatoare, sub forma de sirop pentru copii, realizat cu ingrediente naturale, plante medicinale si concentrate din fructe. -Fitocomplex de calitate, cu extracte din plante medicinale si suc concentrat de fructe cu un bogat continut de vitamina C, care actioneaza rapid si eficient pentru: cresterea poftei de mancare, normalizarea tranzitul si a absorbtiei intestinale, avand ca efect un organism sanatos si un sistem imunitar intarit si echilibrat. Formula acestui sirop a fost studiata, cercetata si definitivata in laboratoarele de cercetare ale producatorului, pentru a se obtine varianta cea mai buna pentru cresterea, stimularea si mentinerea poftei de mancare a copiilor, contribuind la mentinerea unei digestii sanatoase si a unui tranzit intestinal echilibrat.

Indicatii: 

Lipsa/cresterea poftei de mancare / inapetenta.  Copii cu deficit de vitamine / avitaminoze, copii cu probleme digestive, spasme sau colici digestive de origine nervoasa.  Ajuta si contribuie la intarirea sistemului imunitar pentru copiii aflati in perioade de convalescenta, viroze, infectii, deshidratare, diaree, varsaturi, oboseala, extenuare. Copii aflati in cantonamente, sport intens, antrenamente.

Mod de utilizare: 

Copii cu varsta cuprinsa intre 0 – 1 an, se administreaza doar la recomandarea medicului pediatru.  Copii cu varsta cuprinsa 1 -2 ani: 2,5 ml de 2*/zi, cu 30 minute inainte de masa de pranz si de cina, copii cu varsta cuprinsa intre  3 – 6 ani: 5 ml de 2* / zi cu 30 minute inainte de masa de pranz si de cina. Copii 7 – 12 ani: 10 ml ml de 2* / zi cu 30 minute inainte de masa de pranz si de cina, adulti: 10 ml de 3*/ zi; cu 30 minute inainte de mesele principale. Nu contine zahar. Nu contine coloranti. Nu contine conservanti de sinteza

Forma de prezentare:

150 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.