Suplimente alimentare

ColdTusin actiune rapida, 20 pastile, Perrigo

Brand: PERRIGO
39,89 Lei

Pret / CPS: 39,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: ColdTusin actiune rapida, 20 pastile, Perrigo

652360302

Dispozitiv medical clasa IIa.

ColdTusinTablete are o eficacitate 3in1.

Amelioreaza simptomele asociate tusei Seci si Productive.

Are actiune rapida (actioneaza din primele 10 minute).

Potrivit pentru gatul iritat.

Format usor de folosit (tablete de supt).

Ingredientele principale din ColdTusin Pastile, nalba mare si mierea, actioneaza ca un balsam, acoperind si in acest fel, calmand mucoasa faringiana inflamata.

Mucilagiul formeaza un strat protector impotriva particulelor straine, calmand astfel tusea seaca si iritanta si permitand refacerea mucoasei.

ColdTusin Pastile se utilizeaza ca preparat emolient destinat tratamentului simptomatic al iritatiei si inflamatiei orale sau faringiene cauzate de raceli, al suprasolicitarii corzilor vocale, al raguselii si durerii in gat asociate, precum si al tusei productive si neproductive. ColdTusin Pastile calmeaza in mod eficient si rapid orice tuse asociata cu raceala, atat productiva, cat si seaca. Aditional, ajuta in cazul gatului iritat ColdTusin Pastile contine ingrediente naturalesi nu contine alcool. In plus, nu contine lactoza, gluten, coloranti artificiali, organismemodificate genetic si conservanti.

ColdTusin Pastile ajuta la protejarea mucoasei bucale si a celei faringiene in cazul uscaciunii sau al corzilor vocale afectate, spre exemplu, din cauza vorbitului sau a cantatului tare. ColdTusin Pastile acopera corzile vocale cu un strat protector si asigura calmarea de durata a simptomelor precumtusea,senzatia de gadilat in gat si dresul glasului.

ColdTusin Pastile poate fi luat atat ziua, cat si noaptea. Ca urmare a efectului sau calmant, contribuie la un somn linistit si odihnitor, astfelsprijinind recuperarea.

Mod de administrare:

Doza recomandata

Adulti si adolescenti cu varsta peste 12 ani: 1-2 pastile de pana la 4 ori pe zi (doza zilnica maxima: 8 pastile).

Copii cu varsta intre 6 ani si 11 ani: 1 pastila de pana la 4 ori pe zi (doza zilnica maxima: 4 pastile.

Mod de prezentare: o cutie cu 20 de pastille.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.02.2022