Sirop de Muguri de pin si brad, 250 ml, Hipocrate

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

14,94 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

5350309

Extractul din muguri de pin și brad conține ulei volatil și vitamina C fiind un bun calmant al tușei și, în același timp, are acțiune diuretică. Relaxează căile respiratorii, dezinfectează și este util în carențele minerale. Este un supliment alimentar ce reechilibrează organismul și ajută la fixarea calciului în oase. Se poate administra atât adulților, cât și copiilor.

Actiune:

Ajuta la relaxarea si dezinfectia cailor respiratorii, poate calma tusea, favorizand expectoratia. Mugurii de conifere, pe langa uleiurile volatile si substante caracteristice speciei, contin si rasini, principii amare, pinipicrozida, pinitol, coniferozida, vitamina C, flavonoizi. Mugurii de Pin si Brad sunt utilizati frecvent in infectii ale cailor respiratorii. Extractul din muguri de Pin si Brad este util si in carentele de minerale. Ajuta la fixarea calciului in oase, poate stimula eritropoeza si cresterea tesutului osos, reechilibreaza metabolismul fosfo-calcic. La indulcirea preparatului s-a folosit zaharul invertit, pentru a evita efectele nedorite ale zaharului rafinat. Acest sirop nediluat se administreaza pentru calmarea tusei, iar diluat cu apa, ca racoritor si antifebril.

Ingrediente: zahar invertit, apa purificata, extract de muguri de Pin, extract de muguri de Brad, acidifiant - acid citric, conservant - benzoat de sodiu, aroma de Ienupar.

Mod de administrare: Adulti: 2 lingurite de 3 ori / zi; Copii: o lingurita de 3-4 ori / zi. Se poate consuma ca atare sau diluat in ceai. Fiecare lingurita/doza (5ml) contine: extract din muguri de Pin 250 mg; extract din muguri de Brad 250 mg.

Forma de prezentare: flacon cu 250 ml sirop 

 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.