Dieta si nutritie

Sirop Bio Merisoare (Afine Rosii) - fara zahar, 500ml, Sonnentor

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

37,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop Bio Merisoare (Afine Rosii) - fara zahar, 500ml, Sonnentor

17536380

 Brand-ul Sonnentor are ca deviza “  Unde bucuria creste in mod natural”  si se bazeaza pe comertul echitabil si durabil si pe agricultura ecologica din intreaga lume, indiferent daca materiile prime provin din Austria sau Tanzania. 

Sirop Bio Merisoare (Afine Rosii) - fara zahar este un aliment naturist pentru o dieta sanatoasa, un rasfat copios si dulce! Acest sirop dulce miroase a fructe si tarta si are o aroma delicioasa de fructe. Puteti rafina siropul cu o felie de lamaie sau deveni creativ, deoarece este ideal pentru indulcirea ceaiului, salatelor de fructe, compoturilor sau preparatelor cu iaurt. Fara zahar, indulcit doar cu sirop de mere. Pur si simplu ceresc!

Mod de utilizare: 

• Diluati siropul cu apa, ceai sau apa minerala si bucurati-va de gustul dulce al mugurilor de merisoare. 
• Recomandat ca indulcitor alternativ la ceaiuri sau deserturi precum pudinca de orez, salate de fructe sau preparate pe baza de iaurt.

Ingrediente:

70% concentrat de mere si 30% suc de merisoare.

Forma de prezentare: 500ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.04.2021