Mama si copilul

Sirop BebeDril pentru tuse uscata, 125ml, Pierre Fabre

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
26,49 Lei

Pret / ML: 26,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sirop BebeDril pentru tuse uscata, 125ml, Pierre Fabre

7514082

Sirop pentru tuse uscata BebeDril, formula special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta de 6 luni, aroma placuta de capsuni, complianta crescuta, administrare usoara, calmeaza gatul iritat, calmeaza iritatia gatului asociata cu tusea seaca, imbracand mucoasa gatului intr-un strat protector si emolient, formeaza o pelicula de protectie si hidrateaza gatul, facand astfel posibila calmarea iritatiei asociate cu tusea uscata, inclusiv pe cea cauzata de factori agresivi externi precum prezenta fumului de tigara, a poluarii, a prafului, a aerului uscat.

Ingrediente:

Glicerol, maltitol lichi (E965), hidroxietilceluloza, benzoat de sodiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu, aroma de capsuni, apa purificata. Ingrediente active: Glicerol 75 ml/5 ml, fara zahar, fara coloranti, fara parabeni. Glicerolul este o substanta bine cunoscuta in tratarea simptomelor asociate cu senzatia de gura/gat uscat, tuse seaca.

Mod de utilizare:

Sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni: o doza de 5 ml la fiecare administrare. Sugari/copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani: doua doze de 5 ml la fiecare administrare. De 3-4 ori la fiecare 24 ore daca este necesar. Daca simptomele persista timp de mai mult de 3 zile, consultati medicul.

Forma de prezentare:

125 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 08.11.2022