Sirop BebeDril pentru tuse uscata, 125 ml, Pierre Fabre

Mama si copilul

Campanie nationala Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

23,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop BebeDril pentru tuse uscata, 125 ml, Pierre Fabre

7514082

Sirop pentru tuse uscata BebeDril, formula special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta de 6 luni, aroma placuta de capsuni, complianta crescuta, administrare usoara, calmeaza gatul iritat, calmeaza iritatia gatului asociata cu tusea seaca, imbracand mucoasa gatului intr-un strat protector si emolient, formeaza o pelicula de protectie si hidrateaza gatul, facand astfel posibila calmarea iritatiei asociate cu tusea uscata, inclusiv pe cea cauzata de factori agresivi externi precum prezenta fumului de tigara, a poluarii, a prafului, a aerului uscat.

Ingrediente:

Glicerol, maltitol lichi (E965), hidroxietilceluloza, benzoat de sodiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu, aroma de capsuni, apa purificata. Ingrediente active: Glicerol 75 ml/5 ml, fara zahar, fara coloranti, fara parabeni. Glicerolul este o substanta bine cunoscuta in tratarea simptomelor asociate cu senzatia de gura/gat uscat, tuse seaca.

Mod de utilizare:

Sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni: o doza de 5 ml la fiecare administrare. Sugari/copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani: doua doze de 5 ml la fiecare administrare. De 3-4 ori la fiecare 24 ore daca este necesar. Daca simptomele persista timp de mai mult de 3 zile, consultati medicul.

Forma de prezentare:

125 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.