Sirop BebeDril pentru tuse uscata, 125 ml, Pierre Fabre

Mama si copilul

In stoc
20,84 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7514082

Sirop pentru tuse uscata BebeDril, formula special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta de 6 luni, aroma placuta de capsuni, complianta crescuta, administrare usoara, calmeaza gatul iritat, calmeaza iritatia gatului asociata cu tusea seaca, imbracand mucoasa gatului intr-un strat protector si emolient, formeaza o pelicula de protectie si hidrateaza gatul, facand astfel posibila calmarea iritatiei asociate cu tusea uscata, inclusiv pe cea cauzata de factori agresivi externi precum prezenta fumului de tigara, a poluarii, a prafului, a aerului uscat.

Ingrediente:

Glicerol, maltitol lichi (E965), hidroxietilceluloza, benzoat de sodiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu, aroma de capsuni, apa purificata. Ingrediente active: Glicerol 75 ml/5 ml, fara zahar, fara coloranti, fara parabeni. Glicerolul este o substanta bine cunoscuta in tratarea simptomelor asociate cu senzatia de gura/gat uscat, tuse seaca.

Mod de utilizare:

Sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni: o doza de 5 ml la fiecare administrare. Sugari/copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani: doua doze de 5 ml la fiecare administrare. De 3-4 ori la fiecare 24 ore daca este necesar. Daca simptomele persista timp de mai mult de 3 zile, consultati medicul.

Forma de prezentare:

125 ml