Sirop apetit Minunino, 100 ml, Medimow

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

20,99 Lei

Descriere si prospect: Sirop apetit Minunino, 100 ml, Medimow

7518275

Ajuta la functionarea normala a organismului, la fortificarea sistemului imunitar al copilului, contribuie la cresterea apetitului pentru mancare. Extractele din plante contin substante amare care maresc secretia de suc gastric, ajuta procesele de digestie si de absorbtie a alimentelor si contribuie la cresterea poftei de mancare, indeosebi la copiii mici. In plus, acestea elimina flatulenta si asigura, functionarea normala a tranzitului intestinal.

Ingrediente:

Anasonul, combate colicile si balonarea la copii si este utilizat si pentru stimularea digestiei si a apetitului. Menta, stimuleazã secretia si eliminarea bilei, ajuta la relaxarea musculaturii netede a tractului digestiv si contribuie la functionarea normala a sistemelor digestiv si hepatobiliar. Cicoare, are actiune specifica asupra tubului digestiv: ajuta la mentinerea poftei de mancare si a metabolismului, elimina balonarea, stimuleaza secretia gastrica, consolideaza imunitatea organismului. Marar, ajuta la eliminarea gazelor intestinale si la diminuarea crampelor si contribuie la functionarea normala a digestiei. Extractul din seminte de Grapefruit contine flavonoidele, substante care reprezinta un mijloc natural de imbunatatire a imunitatii organismului, de accelerare a metabolismului si de sprijinire a digestiei (intensifica secretia biliara, imbunatateste tranzitul intestinal). De asemenea, produsul are o compozitie bogata in vitamine din grupa B (B1,B2,B3 B6,B8,B9,B12) si vitamina C, care, luate in mod regulat, contribuie la metabolismul energetic normal (niacina, acid pantotenic, B2, B1, B12, B6, C), la functionarea normala a sistemului nervos (niacina, B2, B1, B12, B6, C), la reducerea oboselii si extenuarii (acid folic, niacina, acid pantotenic, B2, B12, B6, C), la mentinerea sanatatii psihice (acid folic, niacina, B1, B12, B6, C), la performanta mentala (acid pantotenic), la functionarea normala a sistemului imunitar (acid folic, B12, B6, C) si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (B2, C).

Mod de utilizare:

Se administreaza copiilor peste 3 ani de doua ori pe zi, inainte masa.

Forma de prezentare: 100 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.