Sinopol, 30 plicuri, Laborest

Cuplu si sex

Campanie nationala Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

99,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sinopol, 30 plicuri, Laborest

7533378

Sinopol este un supliment alimentar cu indulcitor, inozitol, acid alfa lipoic acoperit cu o pelicula protectoare si acid folic, destinat in cazul in care exista deficiente sau nevoi crescute ale acestor nutrienti. Acidul Folic contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii. Acidul alfa lipoic (Acidul Tiotic): un important cofactor enzimatic in cadrul ciclului Krebs, proces metabolic util pentru a furniza direct energie celulei. lnozitolul este un poliol carbociclic prezent in multe alimente, in special in cereale, in nuci si fructe, mai ales in pepeni si portocale.

Familia inozitolilor , din care face parte si Mio-lnozitolul, are un rol biologic de mesager celular secundar, reprezentand molecule care sunt ca pa bile sa determine raspunsurile celulelor noastre la stimuli care provin de la alte substante, cum ar fi insulina, la nivelul membranei exterioare. Acidul folic contribuie la procesul de diviziune celulara si la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, la sinteza normala a aminoacizilor, la buna functionare a a hematopoiezei, la metabolismul normal al homocisteinei, la fuctionarea normal a sistemului imunitar si la reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de utilizare:   2 plicuri pe zi, la un interval de 10 ore. Se varsa continutul plicului intr-un pahar cu apa, se agita energic si se bea imediat. Produsul utilizeaza o tehnologie speciala care produce micro-granule dispersabile si insolubile. Prin umare, varsati continutul pliculetului intr-un pahar de apa, se recomanda amestecarea pana la obtinerea unui amestec omogen. Produsul poate fi consumat si de persoanele cu intolerania la gluten.

Atentionari:   A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se pastra la temperatura camerei ( nu mai mult de 25 C); evitati expunerea la surse de caldura localizate, la razele soarelui si la contactul cu apa. Termenul minim de conservare se refera la produsul stocat corect, in ambalaj nedeschis. Daca exista tratament cu medicamente hipoglicemiante, lnainte de a utiliza produsul, consultati-va medicul. Produsul contine polioli; consumul in exces poate avea un efect laxativ.

Forma de prezentare:   30 plicuri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.11.2020

Categorii de produse