Sindolor gel, 100g, Fiterman

Medicamente fara reteta

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

30,49 Lei

Descriere si prospect: Sindolor gel, 100g, Fiterman

7511150

Sindolor gel ste indicat in tratamentul afectiunilor inflamatorii sau post-traumatice ale articulatiilor si tesuturilor moi, luxatiilor, entorselor, contuziilor, intinderilor musculare, afectiunilor meniscului, tenosinovitelor, contracturilor, hematoamelor.

Beneficii:

  • Singurul produs pentru aplicare topica ce contine trei substante pentru combaterea durerii ce actioneaza prin trei mecanisme diferite: Piroxicam – antiinflamator; Lidocaina - anestezic local; Ciclobenzaprina clorhidrat - analgezic triciclic (cu mecanism comun anestezicelor locale si cu actiune locala antiserotoninica).
  • Forma farmaceutica de gel permite administrarea rapida fara a mai masa locul aplicarii, lucru benefic mai ales in cazul afectiunilor traumatice la care durerea intensa nu permite masajul.

Ingredinete: 1 gram gel contine piroxicam 5mg, lidocaina 20mg, ciclobenzaprina clorhidrat 5mg; carbopol 980, trietanolamina, d-pantenol, etanol 96%, propilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de n-propil, apa purificata.

Mod de administrare: se administreaza la adulti si copii cu varsta peste 15 ani. Se aplica la nivelul suprafetei dureroase; doza recomandata este de 0,5-1g gel (aproximativ 3-4 cm) de 2 ori pe zi si se maseaza usor pana la patrunderea completa in piele. Durata tratamentului depinde de tipul afectiunii si de evolutia clinica.

Recomandari:

  • A se citi prospectul inainte de utilizare.
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
  • A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, in ambalajul original.
  • A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Mod de prezentare: tub de 100g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021