Suplimente alimentare

Silver Bones, 60 capsule, Bitonic

Brand: BITONIC
CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

71,98 Lei

Pret / CPS: 1,20 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Silver Bones, 60 capsule, Bitonic

7520520

Pentru sanatatea oaselor, dintilor, muschilor si a incheieturilor.
Favorizeaza refacerea sistemul complex de intarire si construire a oaselor.

Micronutrientii esentiali pentru sanatatea oaselor sunt Calciul, Manganul, vitamina D si K.
Silver Bones este o formula unica dezvoltata pentru complexitatea nevoilor de sanatate ale oaselor si care, in plus, sustine eficient o dieta vegetariana sau limitata.

Proprietati:
Calciul

Conditiile esentiale pentru oase sanatoase la pacientii cu o varsta mai inaintata sunt: exercitiul fizic si o dieta sanatoasa. Avand in vedere ca majoritatea osului este alcatuit din calciu, se recomanda o dieta bogata in calciu de la o varsta frageda. Absorbtia de calciu este influentata de varsta, la copii si femei insarcinate fiind mai accelerata. La persoanele in varsta calciul nu se mai absoarbe si nu se mai fixeaza in oase, ci se pierde si este eliminat prin urina, reducand masa osoasa. Pe langa tratamentele cu hormoni pentru fixarea calciului, este nevoie de crearea sistemului complex pentru a ajuta la fixarea calciului si a ajuta absorbtia acestuia.
Vitamina D
Pentru o cantitate optima de calciu incorporata in os, este nevoie de Vitamina D. Aceasta poate fi formata de organism prin expunerea directa a pielii la soare. Studiile arata ca formarea de Vitamina D la nivelul pielii este insuficienta, iar o suplimentare prin dieta este esentiala. Vitamina D din Silver Bones este de origine vegana, pentru o absorbtie optima si pentru a evita contaminarea.
Vitamina K
Vitamina K poate fi utilizata in prevenirea osteoporozei si a terapiilor pentru sustinerea sistemului osos. Vitamina K mentine cantitatea de calciu mai mult in organism si reduce cantitatea de calciu care se pierde si se elimina prin urina.
Manganul si Glucozamina
Organismul uman la varste inaintate si care prezinta de asemenea probleme osoase, are nevoie de suplimentare cu mangan. Manganul este responsabil de crearea matricei osoase si creeaza structurile in care se fixeaza calciul. Glucozamina contribuie la mentinerea sanatatii oaselor. Glucozamina se gaseste in lichidul sinovial, cartilaj si este un aminozahar care contribuie la formarea tesuturilor conjunctive.

Ingrediente:
Glucozamina din clorhidrat de glucozamina, Mangan din citrat de mangan, Calciu din citrat tricalcic, Vitamina D din ergocalciferol, Vitamina K2

Compozitie/3 capsule:
Vitamina K2 – 40 mcg
Vitamina D – 5 mcg
Calciu – 196.2 mg
Mangan – 2.1 mg
Glucozamina – 250 mg

Mod de administrare:
Copii - in functie de masa corporala.
7 - 14 ani: 1 capsula pe zi.
Peste 14 ani si adulti: 2-3 capsule pe zi.
Sarcina si alaptare: pana la 3 capsule pe zi.

Contraindicatii si precautii:
Daca stomacul sau intestinul e iritat, poate duce la crampe usoare. Produsul nu contine alergeni.
A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor mici. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos.

Efecte secundare:
Rare interactiuni cu antagonisti ai vitaminei K, precum Warfarina sau Tetraciclina.

Forma de prezentare: 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.02.2022