Suplimente alimentare

Silimarina Forte + Polen, 30 comprimate, BioSunLine

CADOU Ornament de Craciun 2023

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

18,99 Lei

Pret / CPR: 18,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Silimarina Forte + Polen, 30 comprimate, BioSunLine

652365420

Silimarina Forte + Polen este indicat: in stari de convalescenta dupa toate tipurile de afectiuni hepatice; in oboseala acuta si cronica datorata unor sensibilitati hepatice; ca protector si regenerant in cazul administrarii unor produse ce se oxideaza la nivel hepatic. 

Silimarina stimuleaza metabolismul hepatic, biosinteza proteinelor, regenerarea celulara si conduce la scaderea transaminazelor, dehidrogenazelor lactice (LDH) si bilirubinei.

Polenul asigura prin compozitia complexa necesarul zilnic calitativ de vitamine si minerale. Resorbit rapid in sange, stimuleaza un raspuns imunologic. Atenueaza starile de oboseala si stres, are rol antioxidant si puternic energizant.

Ingrediente: 300mg armurariu - Carduus marianus (Silybum marianum) standardizat la 240mg silimarina (silibina, silidianina, silicristina), din care 50% silibina; polen pur si excipienti.

Mod de administrare: 2 comprimate pe zi, in doua prize, intre mese.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022