Suplimente alimentare

Silimarina Colina Milk Thistle, 30 capsule, Zdrovit

Brand: ZDROVIT
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
18,99 Lei

Pret / CPS: 0,63 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Silimarina Colina Milk Thistle, 30 capsule, Zdrovit

7506187

Milk Thistle este recomandat pentru sustinerea functiei hepatice, inclusiv in perioadele de convalescenta, in care activitatea celulelor hepatice este perturbata.

Beneficii:

  • Fructele de armurariu contin aproximativ 2% amestec, numit silimarina, de flavonolignani alcatuit din silibina, silidianina si silicristina, cu actiune specifica asupra ficatului;
  • Silimarina protejeaza celulele hepatice de actiunea nociva a radicalilor liberi, contribuie la regenerarea hepatocitelor afectate de alcool, fungotoxine sau incarcarea metabolica a ficatului dupa consumul de alimente grele;
  • Colina contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si la metabolismul normal al lipidelor si homocisteinei.

Ingrediente pentru o capsula de 400mg: extract hidroalcoolic uscat 5:1 din fructe de Armurariu (Sylibum marianum); capsula: gelatina, cucurmina E100, dioxid de titan; D-tartrat de colina; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

Mod de utilizare: se administreaza oral, 2 comprimate pe zi, dupa masa.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.03.2023