Mama si copilul

Set pompa san 34240, 1 set, Baby Nova

53,49 Lei

Pret / BUC: 53,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Set pompa san 34240, 1 set, Baby Nova

1068995

Setul contine pompa tip seringa pentru san, perie, tetina din silicon, inelul filetat, capacul filetat si un capac capison pentru acoperirea igienica si protectia de impuritati a tetinei.

Mod de utilizare:

- Inainte de folosire, introduceti pana la capat pistonul in recipient si apoi folositi conul mare sau introduceti-l pe cel mic in cel mare-dupa caz-peste mamelon.

- Centrati mamelonul in mijlocul conului, apoi trageti lent de recipient. Vidul astfel produs asigura o functionare impecabila a pompei. Ambele conuri sunt unghiulare ca sa permita utilizarea pompei comfortabil in pozitie sezand. Miscand pistonul interior sus-jos, vidul poate fi controlat conform cerintelor individuale.

- Cand laptele incepe sa curga, este necesar un vid minim pentru procesul de pompare. Punand o tetina recipientului, acesta poate fi folosit ca un biberon.

- Daca aveti intrebari legate de hranirea sugarului sau de pomparea laptelui, va rugam sa apelati la pediatrul dvs, el fiind in masura sa va dea informatii si sfaturi utile.

Mod de curatare: Inainte de prima utilizare, dezinfectati recipientul, tetina si accesoriile, prin introducerea lor in apa fiarta, 5 minute. Inainte si dupa fiecare utilizare spalati recipientul, tetina si accesoriile sub jetul de apa calda sau cu detergent normal de vase si dezinfectati-le cu regularitate, introducandu-le in apa fiarta, 3 minute.

Avertizari:

- Nu puneti componentele setului in cuptorul cu microunde.

- Asigurati-va ca vasul in care dezinfectati produsele are intotdeauna suficienta apa pentru a se evita distrugerea materialului.

- Nu se spala in masina de spalat vase (detergentii pot cauza distrugerea materialului).

Forma de prezentare: 1 set

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.06.2021