Frumusete si ingrijire

Set periute interdentare Original roz, 8 bucati, TePe

Brand: TEPE
21,98 Lei

Pret / BUC: 21,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Set periute interdentare Original roz, 8 bucati, TePe

652384139

Curatarea spatiilor interdentare face parte din rutina zilnica de prevenire a cariilor. Periutele interdentare TePe Original patrund fara probleme si in spatiile inguste, unde periuta obisnuita nu ajunge.

Utilizarea lor zilnica va ajuta sa inlaturati cu pana la 40 % mai multa placa bacteriana decat printr-un periaj clasic.

Periuta interdentara se tine comod in mana, datorita manerului ergonomic, avand o aderenta buna, iar gatul flexibil, invelit in plastic, asigura o curatare usoara si sigura, inclusiv in jurul implanturilor.

Capacul de plastic poate fi folosit ca protectie igienica sau ca extindere a manerului. 

Periutele TePe au fost concepute in colaborare cu medicii stomatologi din Suedia. Periutele respecta standardul international pentru interdentare manuale (ISO 16409) care prevede 9 dimensiuni, 0-8. Ele se deosebesc prin coduri de culori, pentru a acoperi diferitele dimensiuni ale spatiilor interdentare. De asemenea, prin inlocuirea materiei prime fosile cu cea bazata pe plante, a fost redusa amprenta de carbon a periutelor interdentare cu 80% - fara a compromite calitatea produselor, eficienta sau designul.

Procesul de productie este realizata 100% cu energie verde.

Dimensiune ISO: 0.

Marime: 0.4 mm.

Forma de prezentare: 8 bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.