Septimar apa de mare forte, 100 ml, Vitalia

Suplimente alimentare

Brand: VITALIA
In stoc
14,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Septimar apa de mare forte, 100 ml, Vitalia

7521087

Ingrediente:

100% apa de mare hipertona, naturala, nediluata, fara conservanti.

Actiune:

Produsul cu apa de mare hipertona este recomandat in mod special in cazul reducerii inflamatiilor cailor nazale si reducerea congestiei sinusurilor, rinite si in cazurile comune de raceala si gripa.

Produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera. I

ndicata persoanelor care nu pot folosi sau tolera decongestionante nazale pe baza de substante chimice sau dezvolta alergii la medicamente.

Beneficii:

Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinaţia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra, incluzand calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod si altele.

Apa de mare hipertona este indicata pentru igiena nazala, nu contine conservanti, reduce inflamatiile nazale si deblocheaza caile respiratorii obturate.

Datorita naturii sale hipoalergenice si proprietatilor specifice de regenerare celulara, nu irita nici cele mai fragile mucoase ale cailor nazale. 

Apa de mare hipertona este un produs natural cu rol de aparare si de protectie a mucoaselor si tesuturilor, prin actiunea substantelor continute in ea.

Forma de prezentare: 100 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.