Sedivitax sirop pentru copii, 220g, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
Campanie nationala Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

34,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sedivitax sirop pentru copii, 220g, Aboca

7525617

Sedivitax sirop are o formula studiata pentru a favoriza somnul, datorita prezentei extractului liofilizat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii (Passiflò 2 - LMF) si a extractului liofilizat din flori ligulate de Musetel (Liguflos). Aceste plante, impreuna cu extractul liofilizat din frunze de Roinita, fac produsul safie, de asemenea, indicat si in timpul zilei, pentru a promova relaxarea.

Intr-adevar, un somn fiziologic se obtine atunci cand organismul reuseste sa mentina o stare echilibrata de liniste, chiar si in timpul zilei, astfel incat seara sa fie deja predispus la odihna de noapte.

Sedivitax sirop este un produs 100% natural, conceput cu extracte liofilizate, fructul cercetarii Aboca. In special, formula este imbogatita cu Passiflò 2 - LMF (brevet nr. 0787496), complex brevetat multifractionat din frunze de Floarea Pasiunii si cu Liguflos, obtinut din selectarea florilor ligulate de Musetel, ambele cu titruridicat de flavonoide.

Extractele liofilizate sunt dizolvate intr-un sirop placut, cu gust de portocala, conceput astfel incat sa se evite utilizarea conservantilor si a stabilizatorilor de sinteza, iar acest lucru face ideala administrarea siropului la copii.

Eventuala prezenta de particule mici nedizolvate se datoreaza concentratiei de extracte liofilizate si nu afecteaza calitatea produsului.

Beneficii:

  • Faciliteaza somnul fiziologic in timpul noptii, favorizeaza o stare de calm si relaxare in timpul zilei. Ideal si pentru copiii care au colici, asociate cu stari de insomnie si nervozitate;
  • Siropul se poate utiliza pentru copii cu varsta de peste 1 an. Dozaj personalizat in functie de necesitatile copilului.

Ingrediente: frunze de floarea pasiunii (efect relaxant), frunze de roinita (efect relaxant si calmant la nivel gastro-intestinal), flori de musetel (antispastic, relaxant), aroma naturala de portocal, aroma naturala de lamaie, zahar din trestie de zahar, apa.

Mod de utilizare: cate 10-20ml seara pentru a facilita somnul si cate  5-10ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea, incepand de la varsta de 1 an. Agitati bine flaconul inainte de utilizare si folositi dozatorul special. Poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, ceaiuri sau sucuri de fructe. Dupa deschidere se va pastra la rece şi se va consuma in termen de 30 de zile.

Mod de prezentare: flacon de 220g.   

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.05.2021