Sargenor, 20 fiole, Meda Pharma

Medicamente fara reteta

In stoc

30,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2128688

SARGENOR apartine unui grup de medicamente utilizate pentru terapia ficatului, lipotrope. Este indicat in tratamentul starilor de oboseala functionala la adulti si copii cu varsta peste 12 ani.

Mod de administrare: Continutului fiolei trebuie diluat in pusina apa si administrat preferabil inainte de mese. Tratamentul este limitat la 15 zile.

Doze: Adulti: 2 pana la 3 fiole pe zi. Copii cu varsta peste 12 ani: 1 pana la 2 fiole pe zi.

Atentionari si precautii:

Nu utilizati Sargenor daca sunteti alergic la substanta activa sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Daca simptomele persista sau se agraveaza dupa mai mult de 1 luna de tratament spuneti medicului dumneavoastra deoarece diagnosticul etiologic si tratamentul trebuie reevaluate. Tratamentul asteniei la copiii cu varsta sub 12 ani necesita avizul unui medic specialist.

Deoarece SARGENOR are un efect usor stimulant, nu este de preferat sa luati acest medicament seara sau inainte de culcare. Sargenor impreuna cu alte medicamente

Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente.

Nu sunt disponibile date privind interactiunile SARGENOR cu alte medicamente.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea:

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor:

Nu se cunosc.

Sargenor contine zahar.

Deoarece SARGENOR contine zahar, trebuie sa tineti cont de acest lucru daca vi s-a recomandat un regim hipoglucidic sau daca aveti diabet zaharat (o fiola contine 1 g zahar).

Sargenor contine p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil. Poate provoca reactii alergice (chiar intarziate).