Sargenor, 20 fiole, Meda Pharma

Medicamente fara reteta

In stoc
30,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2128688

Sargenor este numele sub care lucreaza o echipa de doi aminoacizi perfect sincronizati (Arginina si Acidul Aspartic) care actioneaza simultan pentru tratamentul starilor de oboseala functionala la adulti si copii cu varsta peste 12 ani. De asemenea, Sargenor apartine unui grup de medicamente utilizate pentru protectia ficatului. Atat acidul aspartic, cat si arginina fac parte din grupul aminoacizilor proteinogeni, adica acei aminoacizi care intra in componenta proteinelor ce sunt structuri de baza ale tuturor celulelor.

Diversitatea implicarii aminoacizilor, sintetizati de organism sau preluati din surse exogene, in procese biologice ale organismului uman este de mare interes in lumea medicala. Aceasta preocupare ne permite sa punem la treaba in avantajul nostru o mare descoperire: aceea ca  organismul, in utilizarea aminoacizilor, nu face discriminare intre cei sintetizati de organism si cei preluati din surse suplimentare, externe. Cu alte cuvinte, cand avem nevoie de maini de ajutor, e minunat ca putem aduce in echipa noastra colaboratori priceputi din afara.

Oricat de multitasking am fi – sau tocmai pentru ca suntem asa – avem nevoie, mai ales in momentele de extra mile, de un ajutor competent si responsabil. Exact ca noi, Sargenor ofera o mana de ajutor tuturor celor care muncesc, obosesc, si care-si doresc sa transforme momentele de genul “n-am simtit niciodata atata oboseala” in momente de genul “n-am simtit niciodata atata satisfactie”.

Beneficii:

  • Sargenor are o aroma placuta de caise;
  • Fiolele auto-casabile efilate la ambele capete permit administrarea usoara si rapida;
  • Substanta activa: Aspartat de arginina 1g/5ml;
  • Solutie orala in fiole de 5ml (20 de fiole/cutie);
  • Utilizat ca tratament in sterile de oboseala functionala la adulti si copii de peste 12 ani;

Compozitie: Substanta activa este aspartatul de arginina. 5ml solutie orala contin aspartat de arginina 1g. Celelalte componente sunt: zahar, aroma de caise (vanilina, aldehida benzoica, acetat de amil, diacetil- ionona,  caproat  de  alil,  gamma  undelactona,  gamma  nonlactona,  tinctura  de  levisticum,  uleiuri esentiale de lamaie, portocale, bergamot, coriandru, neroli, musetel, scortisoara, nucsoara, etanol, apa purificata), aroma de caramel (E 150), p-hidroxibenzoat de metil, p-hidroxibenzoat de propil, apa purificata.

Mod de administrare:

Doza pentru adulti: 2 pana la 3 fiole pe zi.

Doza pentru copii cu varsta peste 12 ani: 1 pana la 2 fiole pe zi.

Continutul fiolei trebuie diluat in putina apa. De preferat a se administra in prima parte a zilei, inainte de mese.

Precautii: Nu utilizati medicamentul SARGENOR daca sunteti alergic (hipersensibil) la substanta activa sau la oricare dintre componentele medicamentului.

Forma de prezentare: 20 fiole

Data ultimei actualizari 12.10.2021