Salvigol Bio pentru copii, 30 tablete, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
18,39 Lei
Produs indisponibil

Despre produs

7487682

Salvigol Bio pentru copii cu gust de miere si fructi protejeaza gatul, calmeaza durerea, cu Salvidol 2-LMF extract liofilizat multifractionat din frunze de salvie. Salvigol tablete este un adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului, avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice, precum dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere.

Salvigol tablete este produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula sa 100% naturala.

Ingrediente: zahar din trestie de zahar; inulina din radacina de cicoare; miere liofilizata; suc liofilizat de lamaie; extract liofilizat multifractionat din frunze de salvia officinalis (Salvidol 2-LMF)*; gel deshidratat din frunze de aloe vera; extract liofilizat de smirna; arome de: ananas si capsuni.

Mod de administrare: actioneaza mai bine daca este lasata sa se topeasca incet in gura. Se recomanda cate 1 tableta la fiecare administrare pana la o doza zilnica de 2 tablete pentru copii cu varsta de 3 ani, de la 3 la 5 tablete pentru copii cu varsta de 4-6 ani, de la 4-6 tablete pentru copii cu varsta peste 6 ani.

Dupa administrare este indicat sa nu se consume alimente, bauturi sau guma de mestecat timp de cel putin 30 de minute.

Mod de prezentare: cutie cu 30 tablete.

Data ultimei actualizari 22.05.2021