Romla crema cu lidocaina si prilocaina 25mg/25mg/g, 5 tuburi x 5 g, Elantis Farma

Medicamente fara reteta

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

40,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Romla crema cu lidocaina si prilocaina 25mg/25mg/g, 5 tuburi x 5 g, Elantis Farma

7523354

ROMLA contine doua substante active numite lidocaina si prilocaina. Aceste substante apartin unui grup de medicamente denumite anestezice locale.

ROMLA determina amortirea suprafetei pielii pentru o scurta perioada de timp.

Ingrediente: hidroxistearat de macrogol-glicerol 40, carbomer 974P, hidroxid de sodiu 10% (pentru ajustarea pH-ului) si apa purificata.

Mod de utilizare: se aplica pe piele inainte de anumite proceduri medicale. Aceasta ajuta la blocarea durerii la nivelul pielii, cu toate acestea, puteti inca sa mai aveti senzatie de presiune si sensibilitate. Poate fi utilizata de adulti, adolescenti si copii pentru a amorti pielea inainte de: insertia unui ac (de exemplu, daca faceti o injectie sau o analiza de sange). Operatii minore la nivelul pielii. De asemenea, se poate utiliza pentru: a amorti organele genitale inainte de: a face o injectie, proceduri medicale asa cum sunt cele de indepartare a verucilor. De asemenea, se poate utiliza pentru a amorti pielea inainte de: curatarea sau indepartarea pielii afectate la nivelul ulcerelor membrelor inferioare.

Precautii: daca sunteti alergic la lidocaina sau prilocaina, alte anestezice locale similare sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Mod de prezentare: 5 tuburi cu 5grame fiecare.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021