Rinofug solutie nazala 0.1%, 10 ml, Meduman

Medicamente fara reteta

Brand: MEDUMAN
In stoc
12,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Rinofug solutie nazala 0.1%, 10 ml, Meduman

1054468

100 g solutie nazala contine clorhidrat de nafazolina 0,100 g si excipienti: clorura de sodiu, fosfat disodic, fosfat monosodic, borat de fenilmercur, apa distilata. Grupa farmacoterapeutica: decongestive nazale, simpatomimetice.

Indicatii:

Rinofug 0,1%, picaturi nazale, solutie, este indicat copiilor cu varste peste 7 ani si adultilor pentru tratamentul rinitelor si sinuzitelor acute alergice sau prin guturai (raceala comuna), rinofaringite.

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la nafazolina sau la oricare dintre componentii produsului, rinita atrofica, copii sub 7 ani, afectiuni cardiovasculare severe.

Mod de utilizare:

Rinofug se administreaza prin instilatii nazale, cu ajutorul unui dop picator. Adulti: 2-3 picaturi, in fiecare nara, de cel mult 3 ori pe zi, ultima doza seara la culcare. Copii peste 7 ani: o picatura in fiecare nara, de cel mult 3 ori pe zi, ultima doza seara la culcare. Rinofug nu se administreaza mai mult de 7 zile consecutive.

Precautii:

Prudenta la pacientii cu: coronaropatie, feocromocitom, hipertiroidie, aritmii, arterioscleroza evolutiva, glaucom cu unghi inchis, afectuni metabolice (de ex. diabet zaharat). Sportivii trebuie atentionati ca nafazolina, substanta activa din Rinofug poate provoca pozitivarea testelor de dopaj.

Forma de prezentare: 10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.