RheumastoPlast, 20 plasturi, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

44,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17536572

Plasturii RheumastoPlast sunt eficienti in indepartarea durerilor cauzate de procesele reumatice, raceala, spondiloze cervicale, periartrite scapulo-humerale, dureri musculare in zonele lombara si cervicala, osteoartrite, sciatica, dureri de umar, de coate, genunchi, ale articulatiilor intervertebrale.

Proprietati:

- Plasturele determina incalzirea locala a regiunii tegumentare pe care este aplicat pana la 43°C. Undele infrarosii patrund in piele, unde revigoreaza circulatia sanguina si indeparteaza raceala si efectele reumatismului, diminuand durerile.

- Efectul dureaza pana la 8 ore. Este simplu si sigur, nu produce arsuri pe piele.

- Actiunea plasturilor se bazeaza pe teoria meridianelor energetice din medicina chineza traditionala, combinata cu tehnologiile terapiilor cu unde infrarosii si camp magnetic. Infrarosiile cu lungimi de unda cuprinse intre 3-5 microni sunt absorbite de organism. Efectul lor, combinat cu cel al campului magnetic de 100 mT, este unul analgezic, manifestat asupra punctelor de acupunctura (centrii principali de pe traseele meridianelor energetice). Volumul circulatiei sanguine sporeste, celulele si tesuturile sunt activate si functiile metabolice sunt stimulate.

- RheumastoPlast este indicat in caz de luxatii si tensiuni musculare, dureri musculare, lumbago, spondiloza cervicala, reumatism.

Mod de utilizare:

- Se spala pielea cu apa si sapun si se aplica plasturele pe pielea perfect uscata. Se indeparteaza folia de protectie si se aplica pe zona dureroasa, prin presare uniforma.

- Plasturele se utilizeaza zilnic timp de 3-4 ore. Nu este recomandata prelungirea utilizarii zilnice peste 8 ore.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 plasturi 10 x 7cm

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021