Suplimente alimentare

Rheumastop, 30 plicuri, Hyllan Pharma

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

112,99 Lei

Pret / BUC: 3,77 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Rheumastop, 30 plicuri, Hyllan Pharma

7494520

RheumaStop combina dozele optime de condroitina, glucozamina de origine vegetala si harpagozidele din extractul de Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens, standardizat in harpagozide), cu rol in redarea mobilitatii articulatiilor si in tratarea durerilor si a inflamatiilor.

Beneficii:

  • Glucozamina, substanta prezenta in mod natural in organismul uman, este un element fundamental in sinteza colagenului si a altor substante responsabile de buna structura si functionalitate a cartilajelor articulare si ajuta la refacerea cartilajelor;
  • Sulfatul de condroitina este molecula proteica mare (proteoglican) care influenteaza in mod pozitiv elasticitatea articulatiilor. Contribuie la mobilitatea articulatiilor si la pastrarea structurii si a gradului de elasticitate al cartilajului;
  • Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) este o planta originara din sud-estul Africii, utilizata si studiata cu precadere pentru tratarea durerilor si inflamatiilor de orice tip. Extractul folosit este standardizat in cel mai cunoscut component al sau, si anume harpagozidele.

Ingrediente: Sulfat de glucozamina, sulfat de condroitina, extract din radacini de Gheara-diavolului (standardizat in 3% harpagozide).

Mod de utilizare: Pentru adulti si copii peste 16 ani- 1 plic / zi, dizolvat intr-un pahar cu apa/ceai rece, in timpul meselor. Curele recomandate pentru obtinerea unui rezultat stabil in timp sunt de 3 luni de zile. Pentru a obtine un efect maxim se recomanda efectuarea a minim 2 cure pe an.

Recomandari:

  • Pentru articulatii cu mobilitate scazuta;
  • Suprasolicitare mecanica a articulatiilor (efort fizic intens, obezitate);
  • Recuperare articulara dupa afectari ale aparatului locomotor.

Forma de prezentare: 30 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021