Rheumastop, 30 plicuri, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

92,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Rheumastop, 30 plicuri, Hyllan

7494520

Rheumastop are o formula unica ce contine trei substante active pentru durerile articulare si actioneaza prin trei mecanisme diferite.

Proprietati:

- Sulfatul de glucozamina ajuta la refacerea cartilajelor, sulfatul de condroitina stopeaza distrugerea cartilajelor, iar gheara-diavolului este un analgezic, antiinflamator si antipiretic.

- Prezentarea sub forma de plicuri permite absorbtia rapida si administrarea zilnica unica si facila persoanelor cu dificultati de deglutitie.

- Produsul este indicat pentru dureri articulare, articulatii rigide cu mobilitate scazuta, suprasolicitare mecanica a articulatiilor (efort fizic intens, obezitate), recuperare articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Ingrediente: Sulfat de glucozamina 1500mg, sulfat de condroitina 250mg, gheara-diavolului 650mg.

Mod de administrare:

- 1 plic pe zi. Continutul se dizolva intr-un pahar cu apa. Se administreaza in timpul meselor. Curele recomandate pentru obtinerea unui rezultat stabil in timp sunt de 3 luni de zile. Pentru a obtine un efect maxim se recomanda efectuarea a minimum 2 cure pe an.

- Se recomanda utilizarea cu prudenta la persoanele diabetice, glucozamina fiind un zahar aminat. Se recomanda utilizarea incepand cu varsta de 16 ani.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 de plicuri

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021