Suplimente alimentare

Reumabloc Complex, 30 comprimate filmate, Sun Wave Pharma

In stoc
76,49 Lei

Pret / CT*30CPR: 2,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Reumabloc Complex, 30 comprimate filmate, Sun Wave Pharma

652378424

Bolile reumatismale includ peste 200 afectiuni care implica: oasele, articulatiile, muschii, tendoanele si ligamentele. 50% din populatie prezinta durere musculo-scheletica. Reumabloc Complex are efect antiinflamator si analgezic in bolile reumatismale, fiind eficient si sigur pe termen lung cu 1 comprimat.

Proprietati:

  • Extractul de Boswellia Serrata (Acidul Boswellic) poate avea rol benefic in sanatatea sistemului musculo-scheletic si poate proteja articulatiile, oasele si muschii redand mobilitatea.
  • Extractul de Curcuma Longa sustine functionarea normala a circulatiei sanguine si a sistemului nervos si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidative.
  • Lalmin Se2000 este o drojdie imbogatita cu seleniu, o forma dezactivata de Saccharomyces cerevisiae care, pe langa continutul de vitamine si minerale produse in mod natural de celulele de drojdie, contine o forma organica de seleniu: L-selenometionina.
  • Selenometionina se gaseste in mod natural in proteine vegetale comestibile si are o biodisponibilitate superioara.
  • Seleniu contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Compozitie: Boswellia Serrata 300mg, Curcuma Longa 250mg, Seleniu 55mcg, Piperina 1mg.

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi, timp de 3 luni.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 de comprimate.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.