Retinosan, 30 capsule, Rompharm

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

28,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Retinosan, 30 capsule, Rompharm

7533024

Retinosan constituie o asociere de vitamine, antioxidanti naturali, minerale si extract de afine, asigura un suport nutritiv adecvat in vederea unei bune functionari retiniene. Capsulele gelatinoase contin un complex de vitamine, microelemente si carotenoide care ajuta la imbunatatirea vederii si la continuarea activitatilor necesare pentru o viata normala.

Indicatii:

- Dificultati de adaptare a ochiului la cititul prelungit, influenta luminii de la calculator sau televizor, purtarea lentilelor de contact, sofatul prelungit, influenta luminii stralucitoare.

- Agravarea adaptarii la conditiile de iluminat redus sau la intuneric.

- Procese ce duc la alterarea nervului optic: neuropatii, glaucom etc.

Compozitie: Vitamina C- 60 mg , Vitamina E – 20 mg, Vitamina A &ndash, 1mg - Vitamine din complexul B- B1 (1.5mg), B6 ( 2mg) - Extract din Flori de Craite 100 mg echivalent a 10 mg Luteina si 1 mg zeaxantina - Zinc sub forma de gluconat de zinc 75.58 mg - Cupru 1 mg - Seleniu (selenit de sodiu) 25 mcg - Crom (picolinat de crom) 0.4 mg - Extract din fructe de Afin 60 mg.

Mod de administrare: 1 capsula/zi

Forma de prezentare: 30 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022