Suplimente alimentare

Respisun solutie salina hipertonica 3%, 24 unidoze, Sun Wave Pharma

65,49 Lei

Pret / unidoza: 2,73 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Respisun solutie salina hipertonica 3%, 24 unidoze, Sun Wave Pharma

7523398

Soluție salină hipertonică 3%, fără conservanți.

Indicații:

- Crește mobilizarea secrețiilor în tractul respirator inferior prin efect osmotic, de exemplu în bronșiolită, fibroză chistică, bronșiectazie etc. - Previne uscarea mucoasei bronșice - RespiSun, soluție salină hipertonică 3% pentru inhalare, poate fi utilizată folosind nebulizatoare cu compresor sau cu ultrasunete

Compoziție:

clorură de sodiu – 3 g, apă purificată qs ad 100 ml.

Mod de utilizare:

Doza recomandată de RespiSun este de 1 fiolă de 2 până la 4 ori pe zi. - Se detașează unidoza și se deschide prin învârtirea părții superioare. - Turnați soluția de inhalat în nebulizator. - Utilizați nebulizatorul conform instrucțiunilor furnizate de producătorul acestuia.

Reacții adverse:

În cazuri rare, pot apărea iritații temporare (de exemplu tuse) sau constricții reversibile ale bronhiilor. Este recomandat adminstrarea în prealabil a medicației bronhodilatatoare. Dacă apar efecte adverse, întrerupeți tratamentul și cereți sfatul medicului sau farmacistului.

Precauții la utilizare:

- De unică utilizare - Destinat strict pentru inhalare - A nu se utiliza injectabil - Verificați integritatea fiolelor unidoză înainte de utilizare. Nu utilizați fiolele dacă sunt deteriorate - Urmați instrucțiunile de utilizare ale nebulizatorului - Dacă există tendința de a dezvolta dispnee sau hipersensibilitate, inhalarea soluției nu se va realiza fără supraveghere medicală - Nu se va amesteca cu medicamente - A nu se lăsa la îndemâna copiilor - A nu se utiliza după data de expirare - După deschidere fiolele unidoză se vor utiliza imediat și dacă rămâne soluție se va arunca; deoarece produsul nu conține conservanți există riscul de adminstrare a unei soluții contaminate dacă aceasta este reutilizată după deschidere Soluția salină hipertonică 3% pentru inhalare este un dispozitiv medical Clasa IIa Data marcării CE: 11.12.2013. Data revizuirii instrucțiunilor: 12.2013  

Formă de prezentare: 

Cutie cu 24 unidoze a câte 4 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021