Respiratory protect dropsuri cu lamaie si miere, 18 comprimate, Secom

Remedii naturiste

Brand: SECOM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

18,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17538969

Comprimate de supt Respiratory Protect, in forme de administrare ambalate individual, contribuie la ameliorarea disconfortului asociat gatului iritat (Nalba-mare, Eucalipt, Menta si Salvie) si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar (Vitamina C si Zinc)

Beneficii:

  • Extractele de Nalba-mare, Eucalipt, Menta si Salvie sustin sanatatea sistemului respirator, au efect calmant si emolient asupra gatului, faringelui si corzilor vocale;
  • Cimbrul-de-cultura usureaza respiratia, sustine secretia de mucus din tractul respirator superior si faciliteaza expectoratia;
  • Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitare si la protejarea celulor impotriva stresului oxidativ prin continutul de vitamina C si zinc.

Ingrediente active/ drops: amestec patentat: 2700mg sirop organic din orez brun (Oryza sativa)(indulcitor), ulei natural de Lamaie (Citrus limon), aroma naturala de Lamaie (Citrus limon), aroma organica de miere, extracte organice: Lumanarica (Verbascum thapsus)(frunza), Nalba mare (Althaea officinalis)(radacina), Eucalipt (Eucalyptus globulus)(frunza), Menta (Mentha x piperita)(frunza), Salvie (Salvia officinalis)(partea aeriana), Cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris)(partea aeriana), Stevia (Stevia rebaudiana)(frunza), Vitamina C 60 mg (acid ascorbic), Zinc 2mg (gluconat).

Mod de utilizare: cate 1 drops/la fiecare 1-2 ore, la nevoie, dizolvat lent in cavitatea bucala sau conform recomandarii consultantului de specialitate. A se utiliza ca atare. A nu se consuma mai mult de 6 dropsuri/zi. Produsul poate fi consumat pe intreaga perioada a anului.

Mod de prezentare: o punga cu 18 bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.05.2021