RenoStone, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
20,00 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355346

RenoStone este un produs cu o compozitie complexa formata din 12 extracte fitoterapice care au rolul de stimula procesul de eliminare al pietrelor la rinichi si de a curata rinichii si caile renale. Efectul benefic RenoStone este asigurat de concentratia ridicata, 210 mg/capsula, de extract de Chanca piedra (Stone Breaker), planta renumita pentru efectul de a „sparge” pietrele la rinichi.

Proprietati:

- Sustine eliminarea pietrelor la rinichi, curata caile renale, ajuta la eliminarea urinei si a excesului de apa.

- Sustine buna functionare a rinichilor, curata rinichii.

- Are efect benefic in litiaza renala, impiedica formarea calculilor renali si reduce efectele inflamatorii si leziunile cauzare de eliminarea pietrelor la rinichi. 

- Sustine functionarea vezicii urinare, sustine sistemul imunitar si are efect antioxidant.

Compozitie: Stone breaker (Extract Phyllanthus niruri) cu 5% principii amare - 210mg, Coltii-babei (Tribulus terrestris) standardizat 40% Saponine - 80mg, Extract de matase de Porumb - 75mg, Extract de coada-calului standardizat cu 7 % siliciu - 30mg, Extract de urzica standardizat cu 4% polifenoli - 30mg Extract de strugurii-ursului 25mg, Extract standardizat 2.5% acid ursolic - 20mg, Extract de telina - 20mg, Extract de brusture - 20mg, Extract de Castravete amar standardizat 3% principii amare - 15mg, Extract de ghimbir standardizat cu 5% gingeroli 15mg, Extract de astragalus - 15mg.

Mod de administrare: 2-3 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.07.2021