Remotiv 250, 30 comprimate, Ewopharma

Medicamente fara reteta

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
43,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Remotiv 250, 30 comprimate, Ewopharma

2145032

Adjuvant in: tulburari neurovegetative, tulburari depresive de intensitate usoara/medie, tulburari de anxietate.

Ingrediente:
Remotiv 250. Un comprimat filmat contine 250 mg extract uscat de Hyperici herba (iarba de sunatoare), corespunzator la 0,5 mg hipericina totala si excipienti.

Contraindicatii:
Hipersensibilitatii cunoscute la substanta activa sau oricare dintre excipienti. Tratament concomitent cu: anticoagulantele orale, ciclosporina, antiretrovirale inhibitoare ale proteazei si inhibitori nonnucleozidici ai revers transcriptazei.

Mod de utilizare:
Remotiv este un medicament destinat adultilor. Doza recomandata este de 1 comprimat filmat Remotiv 250 de doua ori pe zi, dimineata si seara, administrarea facandu-se cu o cantitate de lichid (un pahar mare cu apa), de preferinta in timpul mesei sau dupa aceasta. Comprimatele nu trebuie sfaramate.
Varstnici: dozele sunt identice ca cele pentru adulti. Medicamentul trebuie administrat cel putin 14 zile pentru a se instala efectul terapeutic. Se recomanda un tratament pe o durata de 4-6 saptamani. Utilizarea in cazul tulburarilor depresive, necesita avizul medicului de specialitate.

Reactii adverse:
in cadrul studiilor clinice au fost raportate urmatoarele evenimente adverse: ameteli, astenie, uscaciunea gurii, simptome gastrointestinale, cefalee si transpiratii.
Daca apar reactii cutanate de fotosensibilitate, trebuie intrerupt tratamentul cu Remotiv si investigate simptomele aparute.

Pastrare:
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: cutie cu 2 blistere a cate 15 comprimate filmate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.03.2021