Medicamente fara reteta

Remotiv 250mg, 30 comprimate, Ewopharma International

49,99 Lei

Pret / CPR FILM: 1,67 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Remotiv 250mg, 30 comprimate, Ewopharma International

2145032

Adjuvant in: tulburari neurovegetative, tulburari depresive de intensitate usoara/medie, tulburari de anxietate.

Ingrediente:
Remotiv 250. Un comprimat filmat contine 250 mg extract uscat de Hyperici herba (iarba de sunatoare), corespunzator la 0,5 mg hipericina totala si excipienti.

Contraindicatii:
Hipersensibilitatii cunoscute la substanta activa sau oricare dintre excipienti. Tratament concomitent cu: anticoagulantele orale, ciclosporina, antiretrovirale inhibitoare ale proteazei si inhibitori nonnucleozidici ai revers transcriptazei.

Mod de utilizare:
Remotiv este un medicament destinat adultilor. Doza recomandata este de 1 comprimat filmat Remotiv 250 de doua ori pe zi, dimineata si seara, administrarea facandu-se cu o cantitate de lichid (un pahar mare cu apa), de preferinta in timpul mesei sau dupa aceasta. Comprimatele nu trebuie sfaramate.
Varstnici: dozele sunt identice ca cele pentru adulti. Medicamentul trebuie administrat cel putin 14 zile pentru a se instala efectul terapeutic. Se recomanda un tratament pe o durata de 4-6 saptamani. Utilizarea in cazul tulburarilor depresive, necesita avizul medicului de specialitate.

Reactii adverse:
in cadrul studiilor clinice au fost raportate urmatoarele evenimente adverse: ameteli, astenie, uscaciunea gurii, simptome gastrointestinale, cefalee si transpiratii.
Daca apar reactii cutanate de fotosensibilitate, trebuie intrerupt tratamentul cu Remotiv si investigate simptomele aparute.

Pastrare:
A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor.

Forma de prezentare: cutie cu 2 blistere a cate 15 comprimate filmate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.11.2022