Suplimente alimentare

Reglatens Forte, 60 capsule, Herbagetica

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
Alege Cantitatea:

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

29,49 Lei

Pret / BUC: 29,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Reglatens Forte, 60 capsule, Herbagetica

652355339

Reglatens Forte este un complex de extracte standardizate din plante cu rol de echilibrare a tensiunii cardiace, la care se adauga efectele de vasodilatare si calmare. Produsul reduce nivelul tensiunii arteriale, vasodilatator, stimuleaza circulatia periferica.

Proprietati:

- Extractul de talpa gastei din componenta produsului aduce beneficii in ceea ce priveste normalizarea nivelului tensiunii arteriale, echilibrarea ritmului cardiac si stimularea circulatiei periferice.

- Paducelul este o planta medicinala cunoscuta pentru efectele sale de stabilizare a functiilor sistemului nervos si cardiovascular.    

- Extractele standardizate din matasea de porumb cu rol diuretic puternic, reduc presiunea arteriala.

- Valeriana este benefica in cazul afectiunilor cardiovasculare dezvoltate pe fond de stres sau spaima.

Compozitie: Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) extract 4:1 din Frunze - 109,37mg, Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) pulbere din parti aeriene - 87,50 mg, Paducel (Crataegus oxyacantha) extract 4:1 din fructe - 43,75mg, Paducel (Crataegus oxyacantha) pulbere din fructei - 21,87mg, Matase de Porumb (Zea mays) extract 4:1- 21,87mg, Paducel (Crataegus oxyacantha) pulbere din frunze si flori - 21,87mg Valeriana (Valeriana officinalis) pulbere din radacina - 43,75mg. 

Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi. Pentru afectiuni acute sau foarte grave se poate mari doza

Avertizari: In cazuri speciale foarte rare ce tin de o sensibilitate individuala, produsul poate produce tahicardie, scaderea puternica a tensiunii arteriale sau stari de agitatie psihomotorie. In aceste situatii se recomanda intreruperea administrarii.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.07.2021