Suplimente alimentare

Refflor Forte pentru copii, 10 plicuri, Hyllan Pharma

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

28,99 Lei

Pret / PL: 2,90 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Refflor Forte pentru copii, 10 plicuri, Hyllan Pharma

7503984

Refflor Forte copii contine trei dintre cele mai studiate tulpini de bacterii benefice, care sustin sanatatea florei intestinale.

Beneficii:

  • Prin continutul sau de tulpini de bacterii benefice: Bifidobacterium infantis, Lactobacillus helveticus si Lacticaseibacillus rhamnosus, Refflor Forte pentru copii contribuie la refacerea si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa administrarea de antibiotice;
  • Refflor Forte pentru copii poate fi utilizat inca din prima saptamana de viata extrauterina. Lactobacilii din compozitia sa, alaturi de microorganismele din laptele matern, sustin dezvoltarea florei intestinale a nou-nascutului, etapa deosebit de importanta in cresterea sa;
  • O flora intestinala echilibrata este, de asemenea, importanta pe tot parcursul copilariei, datorita relatiei directe cu sistemul imunitar. Bifidobacteriile din flora intestinala normala lupta impotriva colonizarii intestinului de catre microorganisme patogene, prin mecanism de competitie pentru nutrienti si locuri de atasare.

Ingrediente: Un plic contine 5 miliarde culturi vii de Bifidobacterium infantis, Lactobacillus helveticus, Lacticaseibacillus rhamnosus.

Mod de utilizare: 1 plic / zi, se dizolva in 200ml de apa; Poate fi utilizat incepand cu prima saptamana de viata.

Recomandari:

Pentru asigurarea unui tranzit intestinal optim, normalizarea scaunelor prea dese sau prea rare ale copilului si mentinerea echilibrului florei intestinale, inclusiv in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice.

Forma de prezentare: 10 plicuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.10.2022