Refflor Forte pentru copii, 10 plicuri, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
Campanie nationala Dr.Max
In stoc
18,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Refflor Forte pentru copii, 10 plicuri, Hyllan

7503984

Refflor Forte pentru copii este un adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei intestinale.

Proprietati:

- Restabileste si mentine echilibrului intestinal dn tulburarile de tranzit (in stari de constipatie si diaree).

- Este util in caz de constipatie determinata de diversificarea alimentatiei la sugari sau alimentatia artificiala, tulburari de tranzit (alternanta de constipatie cu diaree), cauzate de stres, in boala intestinului iritabil, perioade de constipatie dupa interventii chirurgicale (la indicatia medicului curant, in paralel cu alimentele lactate fermentate). -

- Normalizeaza scaunele.

Mod de administrare: 

- In timpul si dupa tratamentul cu antibiotice pentru refacerea florei intestinale afectate se recomanda administrarea a 1-2 pliculete pe zi, in medie la 3 ore distanta (sau conform sfatului medicului/farmacistului) care se dizolva intr-un pahar cu lapte, ceai sau apa calduta. Se va administra Refflor pentru copii inca o saptamana dupa terminarea antibioticului.

- Tulburari de tranzit intestinal din timpul calatoriilor: cate 1 plic de 2 ori pe zi: se incepe cu 2 zile inaintea calatoriei si se continua cu 2 zile dupa calatorie.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 plicuri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021