Refflor Forte pentru adulti, 10 capsule, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

16,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Refflor Forte pentru adulti, 10 capsule, Hyllan

7503983

Refflor Forte pentru adulti este un supliment alimentar, un probiotic de top special conceput pentru a mentine sanatatea florei intestinale in timpul tratamentelor cu antibiotice. Cele 10 miliarde UFC pe capsula din compozitia sa au facut ca Refflor Forte sa se mentinta timp de ani buni drept cel mai puternic probiotic din Romania.

Proprietati:

- Suplimentul contine 3 tulpini de microorganisme eficiente in echilibrarea tulburarilor de tranzit intestinal, in combaterea simptomelor precum constipatia sau diareea, in calmarea simptomelor sindromului de colon iritabil si in refacerea florei intestinale.

- Probioticele intaresc sistemul imunitar si ajuta la refacerea echilibrului natural al florei intestinale, care are un rol sential in mai multe procese de care depinde sanatatea organismului.

- Produsul potenteaza efectul antibioticelor: reduce doza necesara si efectele adverse si sporeste eficienta tratamentului.

- Lupta impotriva simptomelor acute din sindromul colonului iritabil. Sindromul de intestin iritabil este o tulburare intestinala functionala, una dintre cele mai comune afectiuni gastrointestinale. Afectiunea este asociata cu o stare generala proasta, care variaza in intensitate de la slabiciune pana la depresie.

- Produsul este indicat in simptomatologia acuta din cadrul sindromului de colon iritabil, adjuvant in tratamentul cu antibiotice pentru contracararea efectului acestora de distrugere a florei intestinale, tulburari de tranzit (constipatie, diaree), normalizarea scaunelor, cresterea eficientei tratamentului cu antibiotice.

Mod de administrare:

- In timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, pentru refacerea florei intestinale afectate se recomanda administrarea a 2 capsule pe zi (sau conform sfatului medicului ori farmacistului).

- Se administreaza in perioada de acutizare a simptomatologiei din sindromul colonului iritabil, pentru refacerea florei intestinale afectate. Se recomanda administrarea a 1 - 2 capsule pe zi (sau conform sfatului medicului/farmacistului).

Compozitie: Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, excipienti: amidon de cartof, stearat de magneziu si acid ascorbic.

Averizari: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A se citi prospectul inainte de utilizare, a nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic, a nu se lasa la indemana copiilor, a se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina.

Forma de prezentare: 1 blister x 10 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.06.2021