Refflor Choco, 10 tablete, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
In stoc
22,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7520291

Refflor Choco este un supliment alimentar cu o formula unica pe piata farmaceutica din Romania (tabletele de ciocolata) care asigura o complianta crescuta a copiilor in administrare.

Proprietati:

- Reface eficient flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice datorita continutului sau in Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™, tulpina probiotica sustinuta de numeroase studii clinice efectuate chiar pe aceasta subspecie.

- Este un excelent sustinator al sistemului imunitar, contribuind la cresterea rezistentei organismului fata de imbolnaviri, datorita asocierii probioticelor cu vitamina D3.

- Este un adjuvant in administrarea antibioticelor pentru a preveni dezechilibrul florei intestinale determinate de acestea.

- Mentine starea de sanatate a tubului digestiv si amelioreaza disconfortului abdominal in situatii cum ar fi: balonare, dureri abdominale, diaree, constipatie.

- Sustine starea de imunitate generala a organismului, mentine sanatatea sistemului osos si muscular si mentine sanatatea dintilor.

Ingrediente: Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™  5x109 UFC mg Vitamina D3 2,50 µg                      

Mod de administrare: 1 tableta pe zi, incepand cu varsta de 1 an (sau conform recomandarii medicului ori a farmacistului).

Forma de prezentare: Cutie cu 10 tablete

Data ultimei actualizari 24.06.2021