Refflor Choco, 10 tablete, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
In stoc
24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Refflor Choco, 10 tablete, Hyllan

7520291

Refflor Choco este un supliment alimentar cu o formula unica pe piata farmaceutica din Romania (tabletele de ciocolata) care asigura o complianta crescuta a copiilor in administrare.

Proprietati:

- Reface eficient flora intestinala in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice datorita continutului sau in Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™, tulpina probiotica sustinuta de numeroase studii clinice efectuate chiar pe aceasta subspecie.

- Este un excelent sustinator al sistemului imunitar, contribuind la cresterea rezistentei organismului fata de imbolnaviri, datorita asocierii probioticelor cu vitamina D3.

- Este un adjuvant in administrarea antibioticelor pentru a preveni dezechilibrul florei intestinale determinate de acestea.

- Mentine starea de sanatate a tubului digestiv si amelioreaza disconfortului abdominal in situatii cum ar fi: balonare, dureri abdominale, diaree, constipatie.

- Sustine starea de imunitate generala a organismului, mentine sanatatea sistemului osos si muscular si mentine sanatatea dintilor.

Ingrediente: Howaru® Bifidobacterium lactis HN019™  5x109 UFC mg Vitamina D3 2,50 µg                      

Mod de administrare: 1 tableta pe zi, incepand cu varsta de 1 an (sau conform recomandarii medicului ori a farmacistului).

Forma de prezentare: Cutie cu 10 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021