Redoxon Inmuno 4, 14 plicuri, Bayer

Suplimente alimentare

In stoc

13.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Redoxon® Inmuno 4 este o combinatie de ingrdiente active (Vitamina C, Echinacea, Propolis si Zinc) creata special pentru a ajuta si intari sistemul natural de aparare al organismului.

In anumite perioade cu risc crescut, cum ar fi nivel de stres ridicat, diete dezechilibrate, schimbari bruste de temperatura, sistemul natural de aparare al organismului poate fi afectat.

Ingrediente cheie:

1. Echinacea ajuta la buna functionare a sistemului imunitar. Redoxon® Inmuno 4 contine Echinacea complex™ (radacini de E. angustifolia & extract, in baza demaltodextrina, din parti aeriene si radacini de E. purpurea), complex patentat de Bayer. Extractul este standardizat atat pentru compusi fenolici (min. 4%), cat si pentru polizaharide (min.15%).

2. Vitamina C si Zincul sunt 2 antioxidanti care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar. Continutul de Vitamina C si Zinc din Redoxon® Inmuno 4 contribuie la protejarea celulelor impotriva proceselor oxidative.

3. Propolisul este o substanta produsa de albine pentru apararea stupului impotriva factorilor externi si a germenilor. Propolisul contine o combinatie de substante active, cele mai importante fiind flavonoidele, prezenta lor determinand eficacitatea extractului.

Mod de administrare:

Produsul se dizolva direct in cavitatea bucala, fara a fi necesara dizolvarea in apa.
Se recomanda cate 2 plicuri pe zi, adultilor si copiilor cu varsta de peste 12 ani, la aparitia primelor simptome ale racelii si se continua pana la disparitia lor, maximum 7 zile.
In perioadele cu schimbari bruste de temperatura si cu efort fizic sau mental crescut, se recomanda 1 plic pe zi, timp de 14 zile. Daca este necesar, utilizarea produsului se poate repeta dupa o perioada de pauza de 14 zile.

Atentionare:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
Se recomanda adultilor si copiilor cu varsta de peste 12 ani.
Contraindicat in caz de hipersensibilitate la produsele apicole sau la oricealt igedientdin compozitia sa.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Nu este indicat in sarcina si alaptare.

Forma de prezentare: 14 plicuri

Data ultimei actualizari 26.11.2020