Suplimente alimentare

Quercetin + Zinc, 60 capsule, Herbagetica

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

35,99 Lei

Pret / BUC: 35,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Quercetin + Zinc, 60 capsule, Herbagetica

652355335

Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de salcam-japonez si zinc bisglicinat, forma superioara de zinc.

Proprietati:

- Stimuleaza functiile sistemului imunitar si asigura un sistem imunitar puternic.

- Reduce efectele reactiilor alergice, protejeaza organismul de stresul oxidativ si sustine vederea.

- Sustine formarea sistemului osos, mentine sanatatea parului, unghiilor si a pielii, asigura secretiile de testosteron si sustine fertilitatea si functiile de reproducere.

- Combinatia de quercetina cu zinc bisglicinat creste intensitatea efectelor imunostimulatoare ale celor doi nutrienti. Quercetina asigura transportul zincului in celule pentru un efect crescut si absorbtie completa.

- Prin efectele remarcabile pe care le au cei doi nutrienti pentru sistemul imunitar, produsul Quercetin + Zinc se recomanda pentru deficiente imunitare, raceli, gripe, infectii si afectiuni ale tractului respiratori sau alergi.

Compozitie: Extract 30:1 de salcam-japonez (Sophora japonica) cu minim 95% quercetina - 250mg, zinc bisglicinat standardizat cu 28.5% Zinc - 18mg, capsula gelatina.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 20.07.2021