Quercetin Immune Complex, 30 capsule, Zenyth

Suplimente alimentare

In stoc
38,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538609

Quercetin Immune Complex este o formula complexa pentru sustinerea imunitatii, pentru profilaxia si tratamentul infectiilor virale. Produsul reuneste cei mai studiati nutrienti cu actiune pe intarirea sistemului imunitar si reducerea duratei si simptomelor racelilor, gripei si altor infectii virale. Este o formula deosebita, cu actiune sinergica. Vitamina C, cunoscuta drept „vitamina imunitatii“, creste eficienta quercetinei, in vreme ce quercetina este un ionofor de zinc, cu alte cuvinte permite patrunderea zincului in celule, acolo unde acesta isi exercita actiunea antivirala. In completarea acestora vine vitamina D3, esentiala pentru un sistem imunitar sanatos.

Quercetina, vitamina C si zincul reprezinta nu doar un sprijin pentru sistemul imunitar, ci de asemenea imbunatatesc metabolismul, sustin circulatia sangvina si ajuta la mentinerea claritatii mentale.

Beneficii:

  • Intarirea imunitatii.
  • Raceala, gripa, alte infectii virale.
  • Sanatatea sistemului respirator.
  • Reducerea duratei si simptomelor de raceala si gripa.
  • Sanatatea sistemului cardiovascular.
  • Sanatatea oaselor, parului, unghiilor, prostatei.

Ingrediente/capsula: Vitamina C/acid ascorbic 500mg, quercetina (extract hidroetanolic din muguri florali de salcam-japonez - Sophora japonica/, standardizat la minim dihidrat de 95% quercetina) 250mg, sulfat de zinc monohidrat 42mg, vitamina D3/colecalciferol (100.000 UI/g) 10mg, agent de incarcare: celuloza microcristalina.

O capsula contine 500mg vitamina C (625% VNR), 15mg zinc (150% VNR), 25mcg/1000 UI vitamina D3 (500% VNR).

VNR – Valori Nutritionale de Referinta, conform Regulamentului 1169/2011

Mod de administrare: Cate o capsula de 1-2 ori pe zi, de preferat in timpul mesei, sau conform recomandarii specialistului.

Precautii:

Utilizarea de catre copii, femei insarcinate sau care alapteaza, pacienti cu boli autoimune se va face la recomandarea specialistului.

Contraindicat persoanelor cu terapie cu imunosupresoare sau cu intoleranta la componentele produsului.

Forma de prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.05.2021