Mama si copilul

Pungi pentru stocarea laptelui, 25 bucati, SCF603/25, Phillips Avent

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
54,49 Lei

Pret / BUC: 54,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pungi pentru stocarea laptelui, 25 bucati, SCF603/25, Phillips Avent

7506201

Punga presterilizata are un sigiliu inviolabil. Sigiliul inviolabil indica faptul ca punga presterilizata este neatinsa inainte de prima utilizare, pentru igiena perfecta. Poate fi pastrata la congelator, dispune de cusaturi ranforsate si punga cu dublu strat. Sigiliu sigur cu fermoar dublu, etans, inchidere cu fermoar dublu, sigur si etans pentru pastrarea in siguranta a laptelui matern. Cusaturile laterale ranforsate si materialul cu strat dublu ofera siguranta suplimentara ca pretiosul lapte matern sa fie pastrat in conditii de securitate, in congelator sau frigider. Deschidere larga si robusta a pungii asigura umplerea si turnarea usoara a laptelui matern.

Caracteristici:

Designul robust al acestei pungi ii permite sa fie stabila vertical, iar deschiderea larga asigura umplerea si golirea usoare a laptelui matern.

Pungile sunt asezate pe orizontala pentru o depozitare usoara, in congelator sau frigider.

Aceasta punga este fabricata din material care nu contine BPA.

Forma de prezentare: 25 de pungi, capacitate 180 ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.