Protectis probiotice, 30 capsule, BioGaia

Suplimente alimentare

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

43,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Protectis probiotice, 30 capsule, BioGaia

652368860

Protectis este un supliment alimentar care contine Lactobacillus reuteri Protectis, ce ajuta microorganismele benefice sa pastreze un echilibru natural in intestin. Se adapteaza usor, persista si interactioneaza cu organismul intr-un mod favorabil. Produsul poate fi consumat in timpul sarcinii si alaptarii.

Reprezinta culturi de lactobacili vii existente in mod natural in organismul uman (in laptele matern si in tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viata sanatos, care traiesc intr-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), avand astfel o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu acesta.

O capsula asigura cel putin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC. Doua capsule asigura cel putin 200 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis, UFC.

Ingrediente/capsula: Agent de incarcare maltodextrina, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) – 2,7mg, agent antiaglomerant stearat de magneziu, capsula – hidroxi propil metilceluloza.

Mod de utilizare: Se poate consuma de catre copii de peste 3 ani si de catre adulti: 1 – 2 capsule pe zi.

Recomandari: A se utiliza in mod regulat pentru o buna functionare la nivel intestinal sau in situatiile cand apare discomfort intestinal temporar.

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

A se pastra intr-un loc uscat, la temperaturi de maximum 25°C.

Forma de prezentare: 30 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2022