Protectis Junior cu aroma de capsuni, 20 comprimate, BioGaia

Suplimente alimentare

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
34,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Protectis Junior cu aroma de capsuni, 20 comprimate, BioGaia

652368861

Tabletele masticabile sunt un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv. Echilibreaza flora intestinala prin suplimentarea cu bacterii benefice, probiotice.

Lactobacillus reuteri Protectis, continut in ProTectis tablete masticabile, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde. Sigur atat pentru copii, cat si pentru adulti

Doar 1 tableta masticabila pe zi asigura doza zilnica recomandata de 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Tabletele masticabile pot fi administrate atat copiilor mai mari de 3 ani cat si adultilor.

Ingrediente/tableta: 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis. Alte ingrediente: izomalt, indulcitor - xilitol, emulgator - ulei de palmier, stearat de calciu, aroma de lamaie sau de capsuni si potentator de aroma - acid citric anhidru.

Nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza. Contine indulcitori.

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra. Se poate administra pe termen lung.

Forma de prezentare: 20 tablete masticabile

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2022