Protectis cu aroma de mar, 10 tablete, BioGaia

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

33,99 Lei

Descriere si prospect: Protectis cu aroma de mar, 10 tablete, BioGaia

17526960

BioGaia ProTectis tablete masticabile cu aroma de mar este un supliment alimentar care contine Lactobacillus reuteri Protectis. L. reuteri Protectis reprezinta culturi de lactobacili vii existente in mod natural in organismul uman (in laptele matern si in tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viata sanatos, care traiesc intr-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), avand astfel o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu acesta.

Echilibrul florei intestinale, poate fi perturbat de o serie de factori, printre care: schimbarea dietei sau dietele neadecvate, infectiile intestinale bacteriene sau virale, tratamentul cu antibiotice. Dezechilibrul florei intestinale se poate manifesta prin tulburari gastro-intestinale, precum: diaree, constipatie, dureri abdominale functionale sau scaderea imunitatii organismului.

L. reuteri Protectis a fost testat in peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea si siguranta administrarii la copii si adulti.

Ingrediente/tableta: O tableta asigura cel putin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis. Agent de incarcare: Izomalt; ȋndulcitor: xilitol; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg; arome: mar, menta (predomina aroma de mar); potentiator de aroma: acid citric anhidru; emulsifiant: ulei de palmier; agent antiaglomerant - stearat de calciu.

Mod de utilizare: 1 tableta masticabila pe zi. Se poate consuma de catre copii de peste 3 ani si de catre adulti.

Precautii: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: 10 tablete

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 21.07.2022