Protectis cu aroma de mar, 10 tablete, Ewopharma

In stoc

20,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17526960

BioGaia ProTectis tablete masticabile cu aroma de mar este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis®* (L.reuteri DSM 17938).

L. reuteri Protectis reprezinta culturi de lactobacili vii existente in mod natural in organismul uman (in laptele matern şi in tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viaţa sanatos, care traiesc intr-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), avand astfel o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interacţiona cu acesta.

Echilibrul florei intestinale, poate fi perturbat de o serie de factori, printre care: schimbarea dietei sau dietele neadecvate, infecţiile intestinale bacteriene sau virale, tratamentul cu antibiotice. Dezechilibrul florei intestinale se poate manifesta prin tulburari gastro-intestinale, precum: diaree, constipaţie, dureri abdominale funcţionale sau scaderea imunitaţii organismului.L. reuteri Protectis a fost testat in peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea si siguranţa administrarii la copii şi adulţi.

Mod de utilizare:

1 tableta masticabila pe zi.O tableta asigura cel puţin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis.

Se poate consuma de catre copii de peste 3 ani si de catre adulţi. A nu se depaşi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Ingrediente/tableta:

Agent de incarcare: Izomalţ; ȋndulcitor: xilitol; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg; arome: mar, menta (predomina aroma de mar); potenţiator de aroma: acid citric anhidru; emulsifiant: ulei de palmier; agent antiaglomerant - stearat de calciu.

Prezentare:10 tablete