Protectis cu aroma de mar, 10 tablete, BioGaia

Suplimente alimentare

In stoc
21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17526960

BioGaia Protectis tablete masticabile cu aroma de mar este un supliment alimentar care contine Lactobacillus reuteri Protectis. L. reuteri Protectis reprezinta culturi de lactobacili vii existente in mod natural in organismul uman (in laptele matern si in tractul digestiv al persoanelor cu un stil de viata sanatos, care traiesc intr-un mediu nepoluat, departe de noxele zonelor industrializate), avand astfel o capacitate optima de adaptare pentru a persista si interactiona cu acesta. L. reuteri Protectis a fost testat in peste 130 de studii clinice, care i-au demonstrat eficacitatea si siguranta administrarii la copii si adulti.

Ingrediente: Agent de incarcare: izomalt; indulcitor: xilitol; Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13,5 mg; arome: mar, menta (predomina aroma de mar); potentiator de aroma: acid citric anhidru; emulsifiant: ulei de palmier; agent antiaglomerant:  stearat de calciu.

Mod de utilizare: 1 tableta masticabila pe zi. 1 tableta asigura cel putin 100 milioane bacterii lactice vii L. reuteri Protectis. Se poate consuma de catre copii de peste 3 ani si de catre adulti.

Avertizari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021