Prostenal Night 60 Tablete + Briceag Multifunctional Cadou, Walmark

Suplimente alimentare

In stoc

76.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Contribuie la un somn placut si odihnitor datorita extractelor din plante si nutrientilor din compozitie, are un efect pozitiv asupra sanatatii prostatei si urinarii normale. Datorita extractelor din plante si nutrientilor din compozitie, are un efect pozitiv asupra sanatatii prostatei si urinarii normale, prin urmare, ajuta la minimizarea numarului de drumuri nocturne la toaleta,  sprijina relaxarea organismului si ajuta la obtinerea unui somn placut si odihnitor.

Ingrediente:

Portia zilnica recomandata (1 tableta) contine: greutate/1 tab. % VNR*- Saw palmetto extract, 15:1(Serenoa repens, standardizatla 5% sitosteroli) 320,0 mg– Merisor (pudradin suc de Vaccinium macrocarpon) 250,0 mg– Ashwagandha (Withania somnifera, extract din radacina, standardizat la 5% withanolide) 50,0 mg– Vitamina B1 0,55 mg 50- Vitamina B20, 7 mg 50- Zinc 10,0 mg 100- Vitamina D3 10,0 μg 200*% Valoare nutritionala de referinta; valoarea zilnica nu a fost stabilita.

Mod de administrare:

1 tableta in fiecare seara. De preferat dupa masa, inghitita cu un pahar de apa. Adecvat pentru utilizare pe termen lung pentru o eficienta maxima. 

Precautii:

Acest produs este un supliment alimentar. A nu se depaşi doza zilnica recomandata. Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat. Produsul nu este recomandat copiilor. A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la loc uscat, ferit de lumina şi caldura, la o temperatura sub 25°C.

Forma de prezentare: Cutie 60 tablete + Briceag cadou

Data ultimei actualizari 03.01.2021