Prospan sirop 7mg/ml, 200 ml, Engelhard Arzneimittel

Medicamente fara reteta

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

55,59 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Prospan sirop 7mg/ml, 200 ml, Engelhard Arzneimittel

7525907

Prospan sirop este un medicament pe baza de plante, care contine extract uscat din frunze de iedera (Hederae folium) ca substanta activa.
Tratament simptomatic al afectiunilor inflamatorii bronsice cronice, inflamatii acute ale tractului respirator insotite de tuse.
Prospan sirop este utilizat pentru tratarea tusei la adulti, adolescenti si copii.

Mod de utilizare:
Adulti si copii peste 10 ani - doza recomandata este de 5 ml sirop de 3 ori pe zi (corespunzand la 105 mg de extract uscat din Hederae folium - frunza de iedera). Daca este necesar, doza pentru adulti poate fi crescuta la 7.5 ml sirop de 3 ori pe zi (corespunzand la 157.5 mg de extract uscat din Hederae folium - frunza de iedera). Copii intre 6 si 9 ani - doza recomandata este de 5 ml sirop de 3 ori pe zi (corespunzand la 105 mg de extract uscat din Hederae folium - frunza de iedera). Copii intre 1 si 5 ani - doza recomandata este de 2.5 ml sirop de 3 ori pe zi (corespunzand la 52.5 mg de extract uscat din Hederae folium - frunza de iedera). Prospan sirop se administreaza dimineata, la pranz si seara. Siropul se administreaza cu masura dozatoare atasata flaconului. Se recomanda a se agita energic flaconul inainte de utilizare. Durata tratamentului este functie de felul si gravitatea bolii. Ttratamentul trebuie efectuat cel putin o saptamana, chiar si in cazul inflamatiilor usoare ale tractului respirator. Se recomanda ca tratamentul sa fie continuat 2-3 zile dupa disparitia simptomelor. Se recomanda a nu se depasi doza zilnica recomandata.

Foma de prezentare: 200 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.