Teste de ovulatie ProFecund, 3 teste, Hyllan

Cuplu si sex

Brand: HYLLAN
In stoc
8,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Teste de ovulatie ProFecund, 3 teste, Hyllan

7521777

Testul de ovulatie ProFecund este un test rapid imunocro matografic (CIA) pentru determinarea calitativa a LH-ului in urina. In timpul testarii, proba de urina va reactiona cu conjugat colorat (anticorp monoclonal anti-LH), care a fost preuscat pe banda de test. Amestecul urca apoi prin capilaritate pe membrana cromatografica.

Proprietati:

1. Sensibilitate: Testul de ovulatie ProFecund detecteaza concentratiile urinare ale LH-ului egale sau mai mari de 20 mIU/ml, prin aparitia unei benzi colorate in rosu in regiunea de test.

2. Acuratete: Acuratetea rezultatelor obtinute prin testele de ovulatie ProFecund a fost verificata prin comparatie cu Testul vizual calitativ. Rezultatele indica o compatibilitate de 100%.

3. Specificitate: Specificitatea testului de ovulatie ProFecund a fost determinata prin studii de reactivitate incrucisata cu alti hormoni prezenti in mod curent in urina (HCG, hFSH, hTSH). Pentru toti acesti hormoni au fost obtinute rezultate negative.

Interpretare rezultate:

1. Pentru un rezultat pozitiv, se va forma o banda colorata in rosu prin reactia cu complexul conjugat colorat specific al anticorpului LH, in regiunea benzii de testare a membranei (vor aparea doua linii). Intensitatea culorii liniei de testare va fi aceeasi sau mai puternica decat cea a liniei de control.

2. Pentru un rezultat negativ, intensitatea culorii liniei de testare este mai redusa decat cea a liniei de control.

 

Forma de prezentare: 3 teste banda

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021