Cuplu si sex

Profecund INO, 30 plicuri, Hyllan Pharma

210,49 Lei

Pret / PL: 7,02 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Profecund INO, 30 plicuri, Hyllan Pharma

7487136

ProFecund Ino a fost creat pentru a atenua neplacerile cauzate de sindromul ovarelor polichistice (SOPC). Principalul sau ingredient este mio-inozitolul, o substanta care se gaseste in unele alimente (fructe, leguminacee, nucifere) si este, de asemenea, sintetizat de catre organismul uman.

Mio-inozitolul este unul dintre cei noua izomeri ai inozitolului, fiind important in inmultirea si diferentierea celulelor. Inozitolul se dizolva in apa si nu este depozitat in cantitati mari in organism. Astfel, in anumite situatii, este necesara suplimentarea consumului.

Mai multe studii medicale au demonstrat ca acest ingredient contribuie la reglarea ovulatiei si, in consecinta, cresterea fertilitatii la femeile ce sufera de acest sindrom. Alaturi de Vitex agnus-castus, contribuie la reglarea ciclului menstrual.

Folatul activ, forma biologic activa a acidului folic din Quatrefolic, este necesar incepand cu perioada de planificare a sarcinii. Aportul de folat activ trebuie asigurat inca din momentul conceptiei, pentru a veni in intampinarea necesarului crescut de folati.

Beneficiile folatului sunt: contribuie la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, la sinteza normala a aminoacizilor, la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii si la procesul de diviziune celulara.

Riboflavina (vitamina B2) contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la functionarea normala a sistemului nervos.

Beneficii:

 • Reducerea manifestarilor neplacute ale sindromului premenstrual;
 • Contribuie la restabilirea si reglarea fluctuatiilor hormonale;
 • Ajuta la mentinerea confortului fiziologic inainte si in timpul ciclului menstrual.

Ingrediente: Mio-inositol; Extract din fructe de Vitex agnus-castus; Quatrefolic - folat activ; Vitamina B2.

Mod de utilizare: 2 plicuri / zi. Curele recomandate, pentru obtinerea unui rezultat stabil in timp, sunt de minim 3-6 luni de zile.

Recomandari:

 • Utilizat in ameliorarea simptomelor neplacute cauzate de sindromul ovarelor polichistice;
 • Ciclu menstrual neregulat;
 • Ovulatie neregulata;
 • Sindrom premenstrual accentuat;
 • Hirsutism (crestere exagerata a parului in special in zona fetei, spatelui sau pieptului);
 • Ten gras sau acneic;
 • Par si unghii friabile;
 • Cresterea in greutate;
 • Tulburari ale dispozitiei sau anxietate.

Forma de prezentare: 30 plicuri cu aroma de lamaie.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.03.2021

Categorii de produse