Profecund INO, 30 plicuri, Hyllan

Cuplu si sex

In stoc
185,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Profecund INO, 30 plicuri, Hyllan

7487136

Profecund INO este un supliment alimentar ce are la baza extracte naturale standardizate, mio-inozitol si vitamine din grupul B, pentru a reduce simptomatologia neplacuta din sindromul de ovar polichistic (SOP): probleme de fertilitate cauzate de ciclu menstrual si ovulatie neregulate, sindrom premenstrual accentuat, hirsutism (crestere exagerata a parului in special in zona fetei, spatelui sau pieptului).

Indicatii:   - femei care se confrunta cu simptomatologia neplacuta din SOP. Ingrediente active (per doza zilnica): Vitex agnus castus 40 mg, QuatrefolicTM 755 mcg (400 mcg folat, 100% VNR*) si Mio-inozitol 4000 mg. Produsul contine Vitamina B2 (2.8 mg, 200% VNR*), Stevia rebaudiana si fuctoza (indulcitori) si aroma de lamaie. Mio-inozitolul este o pseudovitamina formata din 9 molecule cu structura similara (izomeri), gasit in special in cereale si citrice.

Cu o structura similara glucozei, inozitolul este implicat in transmiterea semnalului celular, contribuind astfel la cresterea sensibilitatii la insulina si la imbunatatirea activitatii receptorilor la insulina. In cazul femeilor cu sindrom de ovar polichistic, mio-inozitolul ajuta la scaderea nivelului de testosteron si restabilirea ciclicitatii menstruale normale. Vitex actioneaza asupra hipotalamusului si a glandei pituitare (hipofizei), care mai departe vor actiona asupra ovarelor pentru eliberarea de estrogen si progesteron, pregatind organismul pentru ovulatie. Vitex este extrem de eficient in sustinerea unor niveluri adecvate de progesteron pe parcursul fazei post-ovulatorii, niveluri necesare instalarii sarcinii.

QuatrefolicTM este forma de folat activ cu biodisponibilitate imbunatatita si absorbtie completa la nivelul celulelor intestinale, care favorizeaza procesul de diviziune celulara si previne defectele de tub neural in cazul fatului. Vitamina B2 (numita si riboflavina) actioneaza ca un antioxidant, care controleaza prezenta radicalilor liberi cu actiune daunatoare, din interiorul corpului uman. Riboflavina este necesara pentru producerea unui antioxidant numit glutation, care actioneaza ca un "distrugator" al radicalilor liberi si care, in acelasi timp, detoxifica ficatul.

Mod de administrare:  2 plicuri pe zi. Curele recomandate pentru obtinerea unui rezultat stabil in timp sunt de minim 3 luni de zile.

Forma de prezentare:   30 plicuri x 3g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 31.03.2021

Categorii de produse