Proenzi Artrostop Active, 14 flacoane unidoza, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

70,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17530261

Proenzi ArtroStop Active flacoane unidoza gata de baut reprezinta  o combintie complexa unica a doua tipuri de colagen, plus vitamine si minerale pentru ingrijirea articulatiilor. Prin aceasta formula, produsul te ajuta sa fii pregatit pentru momentele de activitate fizica din viata ta. Mai mult decat atat, prin continutul de seleniu, aceasta formula este benefica si pentru par si unghii si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Colagenul reprezinta un constituent de baza al oaselor, ligamentelor, tendoanelor, pielii, insa odata cu inaintarea in varsta rezervele de colagen ale organismului pot avea de suferit.

Ingrediente: Colagen hidrolizat, corector de aciditate: acid citric; acid L-ascorbic, aroma de ananas/mango, conservanti: acid sorbic; colagen tip II, indulcitori: acesulfam K, sucraloza; colecalciferol, clorhidrat de piridoxina, sulfat de mangan, selenit de sodiu, coloranti: caroten, Beta-apo-8'-carotenal (C30).

Ingrediente active: Colagen hidrolizat 11 000,0mg, vitamina C 48,0mg, colagen nativ tip II 20,0mg, vitamina B6  1,4mg, vitamina D  10,0µg, mangan 0,3mg, seleniu 27,5µg.

Mod de administrare: Se administreaza un flacon pe zi, inainte de orice fel de activitate fizica.

Forma de prezentare: 14 flacoane unidoza

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.05.2021