Probiotix Forte Baby, 10 plicuri, BioSunLine

Mama si copilul

In stoc
11,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652365411

Flora intestinala este afectata in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice si in perioade de alimentatie necorespunzatoare.

Proprietati:

Probiotix Forte Baby - special conceput pentru copii cu varsta de peste un an, contine un amestec de:

- Prebiotice - fibre (FOS, GOS) care trec, fara a fi digerate, din stomac in intestin, unde sunt convertite in hrana specifica bacteriilor lactice.

- 10 miliarde bacterii bune (bacterii lactice) - microorganisme vii care suplimenteaza in cantitati potrivite microflora intestinala.

- Vitamina C naturala din acerola care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente: FOS/fructo-oligozaharide - 300 mg*; GOS/ galacto-oligozaharide - 300 mg*; pulbere din fructe de Acerola (Malpighia glabra), cu 20% vitamina C - 100 mg**; culturi liofilizate vii/ amestec de bacterii: Lactobacillus acidophilus LA-G80, Bifidobacterium animalis ssp. lactis BL-G101, Lactobacillus rhamnosus Lr-G14, Lactobacillus reuteri LR-G100 - cel putin 10 mld #UFC/50 mg. (*doza zilnica nu a fost stabilita; **un plic furnizeaza 20 mg vitamina C/25% din Valoarea Nutritionala de Referinta cf. Regulament 1169/2011; #UFC= unitati formatoare de colonii).

Are aroma naturala de capsuni. Nu contine zahar, indulcitori, coloranti.

Mod de utilizare:

- Copii cu varsta de peste un (1) an: un (1) plic pe zi, de preferat in timpul mesei. Se dizolva continutul unui plic intr-o cantitate mica de lapte, iaurt, mancare, apa sau ceai (conform etapei de nutritie) aflate la temperatura camerei.

- Probiotix Forte Baby se utilizeaza la interval de minimum doua ore dupa orice antibiotic; se continua utilizarea sapte zile dupa terminarea antibioticului sau conform recomandarii profesionistului de sanatate.

- Nu se recomanda utilizarea produsului cu lichide fierbinti, acide, ce ar putea sa distruga activitatea bacteriilor lactice.

Forma de prezentare: Cutie cu 10 plicuri-pulbere pentru administrare orala

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022