Probiotix Forte, 10 capsule gastrorezistente, BioSunLine

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

11,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652365412

Probiotix Forte contine tulpini de bacterii lactice vii ce sustin reechilibrarea microflorei intestinale in timpul si dupa tratamentul cu antibiotice, in perioade de alimentatie necorespunzatoare, stres sau oboseala, tranzit accelerat, in caz de intoleranta la lactoza.

Probiotix Forte previne si combate cu succes afectiunile si infectiile gastrointestinale, sustine tractul gastrointestinal persoanelor cu imunitate scazuta sau dupa tratamentul cu antibtiotice, ofera o digestie usoara persoanelor care sufera de intoleranta la lactoza si previne tulburarile gastrointestinale.

Capsula enterosolubila este rezistenta la actiunea sucului gastric, astfel bacteriile lactice vii sunt protejate de actiunea acida – nefiind distruse – se asigura o activitate superioara a produsului.

Ingrediente: Fiecare capsula contine culturi liofilizate vii de: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Streptococcus thermophilus (lactobacili - cel putin 7 miliarde - 7 x 109 UFC*), Bifidobacterium animalis ssp. lactis, Bifidobacterium bifidum (bifidobacterii - cel putin 3 miliarde - 3 x 109 UFC*). (*UF - unitati fibrinolitice)

Mod de administrare: Adulti: 1 capsula de 1-3 ori pe zi, de preferat dupa masa, la initierea si pe tot parcursul tratamentului antibiotic, la distanta de minim 2 ore fata de acesta. Este util ca utilizarea probioticului sa continue inca o saptamana dupa antibiotic.

Forma de prezentare: 10 capsule gastrorezistente cu eliberare controlata

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022