Probiotice masticabile cu aroma de capsuni pentru copii, 30 tablete masticabile, GNC

Suplimente alimentare

In stoc

128.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

GNC Milestones™ Probiotice Masticabile contin 12,5 miliarde de culturi active LAB4. Acest amestec brevetat, contine 2 tulpini de Lactobacillus si 2 tulpini de Bifidobacterium, amestec ce a fost studiat clinic pe nou-nascuti. In studiul clinic, au fost adiministrate 10 miliarde de CFU de probiotice LAB 4B la 220 de femei insarcinare in ultimul trimestru de sarcina. Dupa ce au nascut, acelasi probiotic LAB 4B a fost administrat direct si sugarilor pana la varsta de 6 luni. Rezultatele au demonstrate ca probioticele LAB 4B au fost foarte bine tolerate atat de mame, cat si de bebelusi.
Probioticele sustin sanatatea florei intestinale in timpul si dupa administrarea de antibiotice, si ajuta in caz de: intoleranta la gluten, boli intestinale sau infestare cu Helicobacter Pylori. Ajuta la digerarea lactozei (produc lactaza). Previn alergiile alimentare. Probioticele regleaza tranzitul intestinal, dezvolta activitatea antidiareica atat la copii, cat si la adulti, previn constipatiile, balonarea, meteorismul, flatulenta, halena digestiva, reduc manifestarile colonului iritabil.

Efecte:
- sustin sanatatea florei intestinale in timpul si dupa administrarea de antibiotice, si ajuta in caz de: intoleranta la gluten, boli intestinale sau infestare cu Helicobacter Pylori. Ajuta la digerarea lactozei (produc lactaza).Previn alergiile alimentare.
- regleaza tranzitul intestinal, dezvolta activitatea antidiareica atat la copii, cat si la adulti, previn constipatiile, balonarea, meteorismul, flatulenta, halena digestiva, reduc manifestarile colonului iritabil.
- permit o mai buna asimilare a micronutrientilor din alimente, intervin in sinteza grupului de vitamine B si vitamina K, stimuleaza unele enzime proprii ale celulelor epiteliale ale tractului digestiv (lactaza, invertaza, maltaza);
- stimuleaza mecanismele de aparare ale organismului, avand si un efect antiinfectios la nivelul mucoasei intestinale datorita stimularii secretiei imunoglobulinei A (IgA).
Vitamina C din componenta asigura 83% din valoarea zilnica recomandata si potenteaza efectele imunostimulatoare ale probioticului.
Bacteriile benefice prezente la nivelul tractului digestiv (probioticele) sunt influentate pozitiv in activitatea lor de prebiotice. De aceea produsul include si 200 mg de FOOS ( fructo-oligozaharidele, un tip de prebiotice). Fructo-oligozaharidele sunt un tip unic de carbohidrati solubili si nedigerabili (fibre) ce se gasesc in mod natural in foarte multe legume si fructe.

Beneficii:
- Formula completa cu 4 tulpini de probiotice studiate clinic ce ofera suport digestiv si imunitar;
- Contine 200mg de FOS (fructo-oligo-zaharide), prebiotice ce ajuta dezvoltarea florei intestinale si mentinerea sanatatii intestinale;
-Imbunatatit cu vitamina C pentru suport imunitar;
-Nu contine: gluten, lactoza, zahar, indulcitori artificiali, arome artificiale, fermenti.

Mod de administrare:
Ca supliment alimentar, administrati o tableta masticabila zilnic. Pentru rezultate maxime, administrati zilnic conform indicatiilor.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare: 30 tablete masticabile

Data ultimei actualizari 18.10.2020