Preventive Nutrition Formula Multi-Enzime, 90 capsule, GNC

Suplimente alimentare

Brand: GNC
Campanie nationala talon razuibil Dr.Max
In stoc
188,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Preventive Nutrition Formula Multi-Enzime, 90 capsule, GNC

7495948

Enzimele reprezinta cheia pentru o absorbtie buna a hranei, fiind eliberate odata cu inceperea primului proces digestiv - masticatia alimentelor. Acestea sunt principalii catalizatori ai tuturor reactiilor din organismul nostru, fara de care am inceta sa functionam sau sa existam. Enzimele determina digestia, detoxifierea, imunitatea si toate celelalte procese metabolice si regeneratoare. Calitatea enzimelor noastre este reflectata in propriul nivel energetic si in vitalitatea noastra.
Multi-Enzyme  este o formula excelenta bazate pe un amestec de 296 mg de amestec enzimatic (amilaza, proteaza, lipaza, glucoamilaza, bromelaina, lactaza, papaina, celulaza, malt-distaza, hernicelulaza, beta-glucanaza, fitaza ) si amestec de probiotice Lactobacillus acidophillus, 500 milioane de UFC (unitati formatoare de colonii).
Formula noastra contribuie la imbunatatirea digestiei si absorbtiei in organism a proteinelor, carbohidratilor si lipidelor. Enzimele imbunatatesc absorbtia vitaminei B12, a vitaminelor liposolubile, fierului, calciului, magneziului si zincului.
Un deficit prelungit de enzime digestive poate duce la inflamatii cronice, obezitate, migrene.
Formula GNC Multi-Enzyme contine probiotice care ajuta la mentinerea unei microbiote normale a colonului, protectia organismului impotriva actiunii agentilor patogeni (bacterii, fungi), mentine pH-ul acid in stomac, ajuta la reducerea inflamatiilor din sfera ORL, digestive, urinare.
Probioticele stimuleaza imunitatea prin intensificarea activitatii macrofagelor (ce reprezinta un mecanism principal de aparare al organismului la patrunderea unei substante straine), activeaza limfocitele T si anticorpii, cresc nivelul interferonului.
Este adecvat cosumatorilor care au adoptat o dieta scazuta in gluten.

Ingrediente pentru o capsula vegetala: amestec multi enzimatic 297 mg*, amilaza 7000 DU, proteaza 4.5 15000 HUT, acid proteaza 30 SAPU, lipaza 250 FIP, glucoamilaza 11 AGU, proteaza 3.0 15 SAPU, bromelaina 300000 FCCPU, lactaza 500 ALU, proteaza 6.0 2000 HUT, papaina 280000 FCCPU, celulaza 100 CU, proteaza alcalina 400 USP, disastaza Malt 125 DP, amestec patentat CereCalaza 10 mg*, hemicelulaza, beta-Glucanaza, fitaza, amestec de probiotice 7 mg*, lactobacillus acidophilus 500 milioane CFU, *Valoarea nutritionala de referinta nu este stabilita.

Alte ingrediente: capsula vegetala din celuloza, tarate din orez, celuloza, siliciu.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-2 capsule zilnic, cu un pahar plin  cu apa, inainte de mese.

Atentionari:

Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: flacon cu 90 de capsule vegetale.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 24.06.2021