Suplimente alimentare

PoxClin spuma racoritoare pentru varsat de vant, 100 ml, Vitalia

Brand: VITALIA
44,49 Lei

Pret / BUC: 44,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: PoxClin spuma racoritoare pentru varsat de vant, 100 ml, Vitalia

7509956

Pentru copiii cu varsat de vant. Atenueaza imediat senzatia de mancarime. Ajuta pielea sa se vindece mai repede si previne cicatricele cauzate de scarpinat.

Tratati simptomele varsatului de vant cu spuma racoritoare PoxClin. Spuma racoritoare PoxClin a fost creata pentru a diminua simptomele varsatului de vant pe suprafete mari de piele. intinderea unor substante vascoase cum ar fi cremele si unguentele poate duce la spargerea veziculelor.

Spuma racoritoare este usor de intins, fara a provoca aproape nicio frictiune a zonelor sensibile. Spuma racoritoare furnizeaza un efect instantaneu de racire a pielii, lucru care calmeaza senzatia de mancarime. Produsul poate fi aplicat de cate ori e necesar pentru a tine senzatia de mancarime sub control.

PoxClin contine complexul 2QR, un antibatericid bioactiv. Aceasta substanta blocanta ajuta sistemul imunitar natural al pielii copilului, blocand bacteriile daunatoare. Antibactericidul din PoxClin este o polizaharida derivata din planta Aloe barbadensis.

Blocheaza bacteriile daunatoare din mediul inconjurator si astfel protejeaza pielea de atacul lor. Acesta, spre deosebire de majoritatea antibioticelor si antisepticelor este un proces complet natural si nu implica substante chimice toxice. 2QR este o alternativa sigura la antiseptice si antibiotice.

Avantaje:

Nu contine chimicale daunatoare si substante toxice.

Blocheaza bacteriile daunatoare si microbii si ii impiedica sa cauzeze infectii.

Previne formarea de cicatrice.

Accelereaza procesul natural de vindecare.

Nu da rezistenta. Nu are efecte adverse negative.

Este non-toxica.

Furnizeaza un efect de racorire instantanee pentru o amelioare imediata a simptomelor varsatului de vant. Poate fi folosit pe pielea lezata si zgariata.

Modalitate de utilizare:

Pentru tratamentul unor suprafete mari de piele afectate de varsat de vant:

Aplicati o cantitate generoasa de spuma racoritoare PoxClin de trei ori pe zi sau ori de cate ori e nevoie de atenuarea simptomelor

. Aplicati spuma usor pe piele – nu frecati.

Spuma racoritoare PoxClin este o spuma usoara care va fi imediat absorbita de piele.

Pentru prevenirea cicatricelor: o aplicare mai frecventa a spumei creste eficienta. S

puma atenueaza senzatia de mancarime si protejeaza pielea, rezultand o tentatie mai mica de a se scarpina si mai putine infectii. Este recomandat ca spuma sa fie aplicata inaintea schimbarii hainelor si de fiecare data cand e necesara atenuarea mancarimii.

Spuma 100% naturala. Spuma racoritoare PoxClin are o aroma usoara si placuta ca rezultat al extractului de lavanda si musetel.

Forma de prezentare: 100 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.